Want your
own Fotopage?








 
WELCOME TO IDA BAKERY

By: Ida Isk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 16-Sep-2009 22:12 Email | Share | | Bookmark
Bear Coklat untuk door gift ..

Bear door gift
ada mcm2 bentuk bear
ketupat raya - 50pcs RM30 saja

Salam untuk semua

Bear Coklat nie boleh dijadikan sebagai door gift untuk sebarang majlis ya...Bear Coklat yang sedap nie dibuat dari coklat yang bermutu tinggi dan bukan cooking coklat ya...harga seperti dibawah :-

1] order 1- 50pcs = satu 80sen
2] order 1- 100 pcs = satu 70sen
3] order 100pcs keatas = satu 60sen

note : jika anda ingin membuat tempahan sila contact ida at merpati66@gmail.com

Maaf dah lama tak kemas umah kat sini , semenjak ada rumah baru kat http://merpati66.blogspot.com , so rajin2 lee singgah kat umah lagi satu tu ya...

[i]


Monday, 8-Jun-2009 04:45 Email | Share | | Bookmark
Budget Cc - 1000c

 
 

Salam untuk semua

Nie projek budget cc untuk kenduri kawin sebanyak 1000 dari kl to Johor, terima kasih kepada Julia yang dok jauh diSg Buloh order cc nie ya..

Oleh kerana banyak terpaksa mintak tolong adik n anak buah datang tolong packing ajee.hehe tengok lee gelagat mereka tu pekerja paksa namanya nie upah mereka setakat kasi makan kari kepala ikan lepas tu dah abis kerja mlm gie dinner kat PapaRich tau...

terima kasih ya julia...dan terima kepada Ct & Halida kerana tolong packing tu ya...nanti ada projek mega mcm nie leh tolong cik lagi ya...hehehe


note : ingin order budget cc mengikut budget anda contact ajee Ida at 0163357790 or emails to merpati66@gmail.com ya..lagi banyak order lagi murah harganya...


[i]


Monday, 1-Jun-2009 00:51 Email | Share | | Bookmark
Cake fondant - White & Red



Salam untuk semua ...

Ok KeK fondant putih dan merah nie pulak jadi pilihan hati Nurul untuk majlis pertunanganya....Semuga terus berbahagia ya....Bunga Merah menyala mcm cili tu makngah..hehe

note :ingin order aneka jenis kek fondant untuk sebarang majlis contact ajee Ida Bakery at 0163357790 or emaisl to merpati66@gmail.com. Harga murah ajee saiz 8 inci berat dlm 1.8kg cuma RM100 ya....


jangan lupa melawat rumah lagi satu ida ya....http://merpati66.blogspot.com

[i]



Saturday, 16-May-2009 12:29 Email | Share | | Bookmark
Kelas Coklat..

 
 
 
View all 6 photos...


Salam untuk semua....

KELAS COKLAT TERKINI
Salam untuk semua...

Atas permintaan yang mengalakan untuk kelas Coklat dimaklum kelas akan ditambah lagi pada tarikh2 seperti dikalendar sebelah ya...jangan lepaskan peluang untuk membuat coklat sendiri pada hari raya nanti....jadi datang kelas segera belajar dulu kemudian boleh dibuat jualan atau pun untuk makan sendiri pada Hari Raya nanti ....Jadi cepat mendaftar kerana kelas coklat terkini mengunakan mould yang terbaru dibeli khas dari Indonesia ya....kelas ujung minggu kena tunggu bulan July tapi boleh membuat booking sekarang ...

FEES RM250 [tidak perlu membawa apa2 semua disediakan]
MASA : 9.30AM TO 1.30PM
SATU KELAS - 4 ORANG

TARIKH KELAS YANG MASIH KOSONG

SILA HUBUNGI IDA BAKERY AT 0163357790 OR EMAILS TO MERPATI66@GMAIL.COM UNTUK BOOKING YA

MAY:
19/5/2009 : SELASA JAM AT 10AM AT 2PM [KOSONG 2 TEMPAT]
21/5/2009 :KHAMIS JAT AT 10AM TO 2PM [KOSONG 3 TEMPAT]
29/5/2009 :JUMAAT AT 10M TO 2PM [KOSONG 4 TEMPAT]
30/5/2009 :SABTU AT 10AM TO 2PM [KOSONG 2 TEMPAT]
31/5/2009 : AHAD AT 10AM TO 2PM [KOSONG 2 TEMPAT]

JUNE
1/06/2009 : ISNIN AT 10AM TO 2PM [KOSONG 4 TEMPAT]
2/06/2009 : SELASA AT 10AM TO 2PM [KOSONG 2 TEMPAT]
3/06/2009 : RABU AT 10AM TO 2PM [KOSONG 4 TEMPAT]
5/06/3009 : JUMAAT AT 10AM TO 2PM [KOSONG 4 TEMPAT]

SESIAPA DAH MENDAFTAR KALAU TAK DATANG NAMA KENA BLACK LIST YA...HARAP MAKLULM

[i]


Tuesday, 12-May-2009 01:14 Email | Share | | Bookmark
White Weeding Fondantcake






Salam untuk semua

Entry nie terlambat pos gara2 bz gan pelbagai kelas...ok weedding cake putih fondant nie ditempah oleh Dhilla....siap antar gambar , mintak letak kan anak patung tu...ok ikut ajee lagi mudah sebab dah ada gambar just ikut ajee tapi tak 100% nanti kena saman...Selamat pengantin baru Dhilla...semuga kek nie menepati citarasa Dhilla ya...ramai yang berkenan dengan kek Dhilla nie....kek fondant 2 tingkat ya...price murah sahaja....

note : teringin nak order kek fondant aneka bentuk dengan harga yang amat murah , contact ajee Ida Bakery at 0163357790 or emails to merpati66@gmail.com or visit http://merpati66.blogspot.com.....tuan rumah yg sama jugak

[i]


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net