WELCOME TO IDA BAKERY

By: Ida Isk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Sunday, 30-Nov-2008 15:22 Email | Share | | Bookmark
Kelas FC ..30.11.2008

FC - aneka deco
FC- aneka deco
tu dia siap bawak pembantu 2 org tu...
View all 5 photos...



Salam untuk semua

Kelas FC nie lebih santai n relax, sebab hanya Kak Jun ajee . Kak Jun nie sebenarnya dulu pernah datng belajar wat cc dulu , dan dah lama betol wat janji nak datang belajar wat FC, tapi ida lak asyik bz sokmo , jadi hari nie ada kelapangan selepas menghadiri kenduri kawin sana sini , ya lee dah musim cuti sekolah kan j, kalau ikut hati nie memang hari nie tak ada kelas nak tergolek lepas makan kenduri tu , tapiiiiii takut lak gemok kalau titon lepas makan , so contact Kak Jun confirm leh datang lee kita wat kelas santai ajee . Jadi Kak Jun datang le dengan pengawal peribadinya tu , satu hero n heroin tu , so kelas kejap ajee siap sebab ada pembantu tu , so lepas kelas nanti pembantu2 tu leh wat sendiri kat umah ya .

Note : kalau ada yang teringin nak wat FC mcm nie untuk hari raya hari tu leh order dari Ida Bakery or leh datang belajar ajee ya.... tapi kalau ada yang tak suka tak berkenan tu tak perlu lee susah2 tinggalkan comment ya aminnnnnnnnnnnnnn..






[i]


Saturday, 29-Nov-2008 14:14 Email | Share | | Bookmark
Kelas on 29.11.2008 - From Ipoh to KL

Cc dari sugarpaste
hasil kelas cc
free hand deco from pipping gel..
View all 5 photos...




Salam untuk semua

Kelas kali nie dihadiri oleh seorg guru dari Ipoh , Perak , terima kasih kepada Cikgu Sha kerana sudi datang dari Ipoh untuk menghadiri kelas Cc & Fc ya.. . Tengok hasil kerja seorg guru memang teliti dan cermat , lepas nie anak Cikgu Sha tentu seronok kerana ibu dah pandai buat cc n fc ya... .

Note : Jika ada yang ingin berlajar mcm Cikgu Sha nie jangan lepas peluang untuk menghadiri kelas seterusnya di bulan December ya... contact Ida Bakery at 0163357790 or emails to merpati66@gmail.com

[i]


Thursday, 27-Nov-2008 10:05 Email | Share | | Bookmark
Cc - sesameestreet again n againnnnnnnnnnnnnn....

 
 
 
View all 5 photos...




Salam untuk semua

Sesameenstreet tetap menjadi pujaan ramai org , kali nie order dari Liza . walaupun liza order last minit tapi no hal sebab wat cartoon sesasameenstreet nie dah ok lee sikit tu.. walaupun anak masih cakap lukisan mamanya tak cun lagi . Thansk to liza kerana sudi order dari akak ya... .

Note : jika ada yang terliur n terasa nak makan cc ssstreet nie cepat2 call Ida Bakery at 0163357790 ya or emails to merpati66@gmail.com , remember no delivery tau ,self pick up at my place condominium Gurney Height , Jalan Bukit Keramat,kl senang ajee lepas dari UTM Jalan Semarak or mindeff tu ajee

[i]


Wednesday, 26-Nov-2008 09:27 Email | Share | | Bookmark
Cc - Sesamestreet again....




Salam untuk semua

Sesamestreet tetap menjadi pujaan kali nie , Selamat harijadi untuk Ahmad Faisal ya .

Note : Jika ada nak order mcm nie contact Ida Bakery at 0163357790 or emials to merpati66@gmail.com ya....self pickup ya..

[i]


Tuesday, 25-Nov-2008 13:10 Email | Share | | Bookmark
FC - ke Muar & Batu Pahat - Tahniah UPSR 5A

nie untuk Nurul Farahin
nie lak untuk Nurul Naziha
untuk Farahin & Naziha
View all 6 photos...




Salam untuk semua

Fancy Cookies ditempah khas oleh Liza , sebagai hadiah kerana kedua2 anak buahnya mendapat 5A dlm UPSR baru2 nie ,baiknya hati maksu ya . Jadi FC diposkan khas kepada mereka berdua iaitu Nurul Naziha & Nurul Farahin , di Batu Pahat & Muar , Johor. Tahniah buat mereka berdua ya .

Note : So kalau ada yang teringin nak makan fc nie jgn segan2 order dari Ida Bakery at 0163357790 or emails to merpati66@gmail.com ya




[i]


[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net