WELCOME TO IDA BAKERY

By: Ida Isk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Monday, 24-Nov-2008 13:12 Email | Share | | Bookmark
Kelas Cc - Buttercream, Sugarpaste & Pipping gel - 23.11.2008

Hasil kerja tangan Atikah...
hasil kelas 23/11
hasil kelas 23/11
View all 4 photos...





Salam untuk semua

Kelas deco kali nie dihadiri oleh Datin Ilyka, Puteri Rozlina dari Shah Alam & Adik Atikah dari Wangsa Maju. Adik Atikah baru abis UPSR tau, result strait A tu , tahniah ya . Menurut ibunya Puan Latifah , Atikah nie minat dlm baking tau, tahniah nanti dah besar leh jadi chef terkenal ya , beruntung budak2 zaman sekarang kan ibu masing2 dah tahu minat anak2 masing dan kasi galakan lagi tu... ., tengok hasil kerja tangan atikah nie memang nampak minatnya dlm mendeco tu , sekali dia dpt mendeco tu dia suka benar dia letak mcm2 atas cc tu

Terima pada Datin Ilyka dan kawan baik Puteri Rozlina kerana sudi datang belajar ya , so lepas nie leh wat cc utk anak masing2 ya tak perlu order lagi tau . Datin Ilyka nie ada butik pengantin sendiri tau nama butiknya "D Impian Boutique" so kalau ada kawan2 yang jadi pengantin tu leh lee contact Datin llyka at z_ilyka@yahoo.com ya . Maaf jika ada sebarang kesilapan masa mengajar tu ya.. .

Note : Jika ada yang berminat nak joint kelas seperti nie jgn segan2 contact Ida Bakery at 0163357790 ya or emails to merpati66@gmail.com for modul class ya .

[i]


Sunday, 23-Nov-2008 13:50 Email | Share | | Bookmark
Kelas Cc Buttercream & Fancy Cookies - 23/11/08

Kelas CC - Buttercream & pipping gel
free hand deco by yanti...without bc & with bc.
ok cc dah masuk dlm box
View all 6 photos...



Salam untuk semua

Kelas deco kali nie berbeza sikit , sebab Yanti hanya nak berlajar deco with buttercream & pipping gel dan fancy cookies , so kelas One to One ajee mudah ajee ajar Yanti sebab dia dah basic wat kek .Yanti dok dekat ajee tu kat Bukit Antarabangsa ajee, so lepas turun Bukit Antarabangsa, naik Bukit Keramat lak ya.... . Terima kasih Yanti kerana sudi datang berlajar dengan akak ya... , maaf jika ada kekurangan ya, akak tak pandai sangat mcm chef2 tu , tapi kalau setakat tibai tu tu no problem , so jgn takut datang belajar dengan akak lagi ya , insyahallah akak akan ajar teknik2 yang mudah dan ringkas ya tanpa menjejaskan mutunya,, . Yanti seorg yang cekap bila sampai bab mendeco FC tu , zap zappppp ajee lepas nie leh jadi cikgu FC ya..

Note : So jika ada sesiapa yang teringin nak belajar mcm Yanti nie jgn segan2 contact Ida Bakery at 016 3357790 or emails at merpati66@gmail.com for modul kelas ya.. , insyahallah teknik yang akan diajar nanti ada lah berbeza dari kelas2 yang ada diluar sana ya....

[i]


Friday, 21-Nov-2008 01:03 Email | Share | | Bookmark
Fancy Cookies - for besday girl





Salam untuk semua

FC nie ditempah oleh Liza untuk majlis harijadi anaknya ,nak bentuk budak perempuan dengan baju berwarna warni . Terima kasiih liza kerana sudi menempah FC nie ya... ,semuga budak2 gembira bila makan FC niee .

Note : Jika ada yang teringin nak makan FC nie leh order dari Ida Bakery at 0163357790 or emails to merpati66@gmail.com ya... ,harga boleh dirundingkan bergantung kepada jumlah tempah ya

[i]


Thursday, 20-Nov-2008 09:21 Email | Share | | Bookmark
Cc - White & Black .....

 
 
 
View all 4 photos...




Salam untuk semua

Order dari Ija utk harijadi anaknya . Tima kasih ya order walaupun last minit tak ada masalah cuma rupa powder ranger tu ajee kurang power , dah bidan terjun tak sempat nak tengok tenet betol2 harapkan anak dara lukiskan kat kertas .

Note : sesiapa nak order cc mcm nie jgn segan2 contact Ida bakery at 0163357790 or emials to merpati66@gmail.com ya..n no delivery ya ,self pick-up tau
[i]


Monday, 17-Nov-2008 11:36 Email | Share | | Bookmark
Kelas Fondant - 16hb November 2008

Fondant kek base kuning..Contoh kelas
Red Ribbon - sample untuk kelas fondant
hasil kerjatangan Hana
View all 7 photos...





Salam untuk semua

Kelas deco Fondant & cc nie dihadiri oleh Hana dari Kepong . Kelas nie khas hanya untuk Hana sahaja so kelas lebih santai n relax .Syukur kelas berjalan dengan lancar dan cepat ajee sebab Hana nie seorg yang begitu cekap tau , bayangkan wat cc 12 biji pelbagai deco, 2 jenis fondant kek dpt disiapkan dlm masa 4 jam sahaja . Tahniah Hana semuga terus berjaya menjadi seorg usahawan cc ya

Note : Jika ada yang ingin berlajar mcm Hana nie sila contact Ida Bakery at 0163357790 or emails merpati66@gmail.com for modul class ya

[i]


[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net