WELCOME TO IDA BAKERY

By: Ida Isk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Sunday, 16-Nov-2008 14:15 Email | Share | | Bookmark
Kelas Cc - Buttercream, Sugarpaste & Pipping gel - 15.11.2008

cc dari sugarpaste
cc dari sugarpaste
cc dari sugar paste
View all 9 photos...




Salam untuk semua

Syukur kelas deco berjalan dengan lancar tanpa sebarang masalah atau gangguan. Kelas pada mula hanya Kak Zan dari Penang, tapi last minit Dana & Lis dari Putraya nak joint jugak , so meriah lee ada 3 org student dan mcm2 ragam tu . Terima kasih kepada Kak Zan kerana sanggup driver dari Penang to KL hanya kerana nak datang belajar dekat Ida Bakery dan juga pada Dana & Lis ya . Selamat berjaya dan menjadi usahawan cc ya

Note : Jika ada yang berminat nak joint next kelas , contact Ida Bakery at 0163357790 or emails to merpati66@gmail.com ya...
[i]


Friday, 14-Nov-2008 01:01 Email | Share | | Bookmark
Brownies & Kek Kukus Asam Manis...




Salam untuk semua

Brownies n Kek Kukus Asam Manis ditempah oleh Anis dari Kg Baru, KL ajee , katanya ada tetamu nak datang rumahnya.. wah baiknya tuan rumah kan kan .

Terima kasih ya kerana sudi order dari Ida Bakery .

Note : Jika ada yang teringin nak makan kek asam manis or brownies tu jgn lee tunggu2 lagi contact ajee Ida bakery at 0163357790 or emails to merpati66@gmail.com ya

[i]


Thursday, 13-Nov-2008 07:38 Email | Share | | Bookmark
CC - Thomas & friends from pipping gel...

 




Salam untuk semua

Cc cartoon thomas n friends ditempah oleh Nora keja kat KLCentra.
Terima kasih kerana sudi membuat tempahan dari Ida Bakery ya

note : Jika ada yang berminat nak order Cc beraneka bentuk hubungi
Ida Bakery at 0163357790 or emails to merpati66@gmail.com ya...
satu kotak 25 biji = RM35 sahaja

[i]


Tuesday, 11-Nov-2008 23:49 Email | Share | | Bookmark
MEGA PROJEK - BUDGET CC - SK DESA PANDAN

budget cc
dlm kotak....
aneka design...
View all 6 photos...



Salam untuk semua .

Mega projek untuk membuat cc - sebanyak 1300 tempahan last minit diterima untuk Sekolah Kebangsaan Desa Pandan . Terima kasih kepada Cikgu Aza kerana membuat tempahan ya , walaupun tempahan last minit tapi syukur dpt disediakan seperti dirancang .
Semuga Cikgu2 n murid SK Desa Pandan gembira dengan cc yang disediakan ini. Oleh kerana cc nie adalah budget cc faham2 ajee lee ya..

Note : Jika ada yang ingin menempah budget cc seperti ini sila contact Ida Bakery at 0163357790 or emails to merpati66.fotopages.com, insyahallah discount akan diberikan bergantung kepada jumlah tempahan n masa yang diberikan untuk menyiapkan tempahan ya

[i]


Sunday, 9-Nov-2008 07:27 Email | Share | | Bookmark
Kelas Deco CC - Remaja 9.11.2008 [Program Cuti Sekolah]

Remaja bakal chef dimasa hadapan...
hasil kerja sungguh teliti...
tekun sapu bc kat cc tu...
View all 9 photos...






Salam untuk semua .

Hari ini dalam Sejarah berlaku diIda Bakery kerana buat pertama kalinya, menerima pelajar paling muda berumur 12 tahun [Sharmin] & 14 tahun [Adelie] kedua2 remaja lelaki tau , masa confirmation diterima dari ibuna Puan Yati nie mcm tak percaya dan bila dah hantar modul tanya sekali lagi pada ibunya nak tukar modul tak , tapi ibunya kata ajar macam orang dewasa jugak .

Bila adik n abang datang pagi tadi tengok kedua2 cukup ceria tau, memang terselah bakat untuk menjadi chef dimasa hadapan nanti... , waktu belajar adik n abang nie tak banyak ragam tau, senang dan mudah mengajar kedua2 nya dan yang paling mengejutkan masa modul pertama membuat bunga rose dari sugar paste , cikgu tunjuk sekali ajee dan adik dan abang buat bunga rose tu tak sampai pun 5 minit tau , pecah record disepanjang kelas deco dilakukan , latihan dibuat tanpa sebarang masalah dan rose yang dihasil comel sungguh dan anda semua pasti tak akan percaya bunga rose atas cc tu dibuat oleh kedua2 remaja nie tau....rasanya tergugat jugak lee sesiapa yang tak pandai bunga rose dari sugar paste tu ya.... .

Terima kasih kepada ibunya Puan Yati kerana begitu perihatin terhadap minat kedua2 anak remajanya, doa ida agar kedua2 nanti akan menjadi chef yang terkenal dimasa hadapan.... , sebelum balik kedua2 remaja nie dijamu makan spagetti, nasi goreng , kek batik jawa, brownies cis dan seronoknya tengok adik n abang makan dengan begitu berselera tau , lega hati tengok mereka makan takut balik nanti kata lapar kat ibu mereka ... .

Note : Jadi sesiapa yang ingin belajar mcm kedua2 adik n abng nie jangan segan n silu contact Ida Bakery at 0163357790 or emails to merpati66@gmail.com ya... , anda bayangkan baru pertama kali pegang nozel n baru pertama kali buat bunga rose dah cun mcm tu , pasti lagi 10 tahun kehadapan kedua2nya jadi pakar kan kan...amin....

[i]


[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net