WELCOME TO IDA BAKERY

By: Ida Isk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]
Friday, 7-Nov-2008 09:53 Email | Share | | Bookmark
Cc - Kiss for fatin ...






Salam untuk semua .

Ok Cc - nie dibuat atas permintaan anak dara kita lee Fatin utk jamuah deeparaya kat Sekolah Convent,Bukit Nanas, KL... ,anak dara nie senang ajee main order ajee dari mamanya tau, just cakap esok ada jamuan ,mama wat cc ya ,lembut gigi dari lidah masa request tu tau.. , so kena lee watkan oleh kerana convent nie semua anak2 dara jugak so mamanya wat kan lee warna pink letak strawberry paste lagi , lepas tu teringat lak ada candy kiss tu elok lee letakkan ajee atas bc tu..siappppppppppppp untuk dibawak kesekolah esoknya.. .

Lepas balik sekolah tu kita tanya lee mcm cc tu abis ke? fatin jawab abisssssss semua kata sedap n pesan lagi next time leh bawak lebih sikit tak , adehhhhhhhhh ingatkan next time nak order ke rupanya nak freeeeeeeeeeeeeeeee tapi biasa lee budak2 kan ..insyahallah ada rezeki tu no problem ,setakat deco swirl tu pusing ajee zap zapppppppp beres

Note : Kalau ada yang teringin nak cc mcm fatin nie no problem contact ajee Ida Bakery at 0163357790 or emails to merpati66@gmail.com kena order tau bukan , hanya fatin ajee leh dpt free lagi pun tak mahal 25 bji cuma RM35 ajee

[i]


Thursday, 6-Nov-2008 10:09 Email | Share | | Bookmark
CC -Booties for Cinta





Salam utk semua

Cc kali nie dia buat dlm keadaan emergency tau... , last minit baru teringat ada jemputan untuk majlis cukur jambul cucu sendiri , oleh kerana tak dpt pergi sebab ada hal so pass kan cc nie kat anak sedara untuk dibawak kemajlis tu tapi anak sedara nie lak datang awal dari masa yang dijanjikan aduhhhhhh kelam kelibut lee dibuatnya booties tu tengok lee booties tu tak ada rupa booties pun seget menget ajee .

Mesti ada yang tertanya2 kenapa tulis cinta atas cc tu ya, Ok lee nama baby tu adalah "Qaseh Cinta Raiyana " walaaaaaaaaaa hebat tu... , qaseh oh qasehhhhh maaf ya nenek tak dpt gie tengok qaseh masa cukur jambul ya . Jangan tak tahu kita dah ada ramai cucu pun ..cinta nie pun cucu no berapa pun dah lupa daaaaaaaaa , dah neneknya asyik dok mengira cc ajee

Note : so kalau ada yang teringin nak order cc mcm cinta punya nie contact ajee Ida Bakery at 0163357790 or emails to merpati66@gmail.com, insyahallah booties yang anda tempah tu akan cantik lee sikti dari booties untuk cinta nie ya

[i]


Wednesday, 5-Nov-2008 15:04 Email | Share | | Bookmark
House Warming - Home Sweet Home...

 
 
 
View all 5 photos...





Salam untuk semua

Cc nie dibuat sebagai hadiah untuk teman sepejabat abi, untuk housewarming rumah baru mereka. Segan lak nak datang lenggang kanggung kan .

Simple deco with bc - rosset ajee , deco 25 biji tak sampai pun 10 minit nie .

Note : kalau ada yang berminat nak order cc utuk housewarming ke or sebarang acara contact aje Ida Bakery at 0163357790 ya or emails to merpati66@gmail.com
[i]


Sunday, 2-Nov-2008 11:38 Email | Share | | Bookmark
kelas Deco cc - Sugarpaste, bc & pipping gel - 2/11/08

hasil kelas 2/11 - Liza
hasil kelas 2/11 - Juhaida
hasil kelas 2/11 - Zaharah
View all 5 photos...




Salam untuk semua

Alhamdullilah kelas hari nie berjalan dengan lancar tanpa sebarang masalah kerana student yang hadir pada kali nie hebat2 belaka , walaupun ada yang baru pertama kali pegang nozel tapi hasil kerja tangan semuanya cun cun belaka tahniah semuga lepas nie anda semua berjaya menjadi usahawan cc ya .

Kelas pada mulanya hanya ada 2 student sahaja, 1 jam sebelum kelas ada panggil diterima untuk joint kelas hari nie , ok lee tak ada masalah tak sampai hati nak hampakan permintaan untuk menimba ilmu so tepat kol 10am kelas bermula hingga kol 2pm , kelas nie abis cepat walau pun 3 orang tu ,hebatkan mereka nie semua selalu abis kelas kol 3pm .

Terima kasih kepada Juhaida - KL, Syawaliza dari Ipoh , sanggup datang dari jauh tu untuk menimba ilmu tu, dan peserta bidan terjun Zaharah dari Sri Hartamas ,betol ke kalau silap maaf ya . Maaf dipinta jika terdapat sebarang kesilapan masa berlajar dikelas tadi ya .

Note : Jika ada yang berminat untuk joint kelas mcm nie jgn segan2 contact Ida Bakery at 0163357790 or emails at merpati66@gmail.com . kelas seterusnya pada 9hb November masih ada kekosongan ya so aper lagi jangan tunggu lama2 untuk menjadi usahawan cc ya



[i]


Saturday, 1-Nov-2008 01:05 Email | Share | | Bookmark
CC - Hantaran dari sugarpaste & fondant - Purple + Pink





Salam utk semua pengunjung2 setia fp nie ya dari jauh or dekat , dan dipelusok dunia tak kira lee berapa kat kutup utara or kat tanah arab ke ,semuga terus diberkati allah dan dilindungi dari segala bencana dan dajal didunia nie amin .

Tempahan kali nie khas untuk hantaran oleh Abby , warna teamnya Pink + Purple bentuk topi . Selamat Pengantin baru untuk Abby & pasangannya ya

Note : Jika ada yang tempah mcm nie jugak sila hubungi Ida Bakery at 0163357790 or emials at merpati66@gmail.com ya.... . Insyahallah tempahan anda akan dibuat berlainan dari contoh2 yang sedia ada untuk mempastikan bahawa tempahan nie khas untuk majlis anda sahaja serupa ajee tapi tak sama tau
[i]


[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net