WELCOME TO IDA BAKERY

By: Ida Isk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]
Friday, 31-Oct-2008 00:35 Email | Share | | Bookmark
CC - For Hari raya open house lagi...




Salam untuk semua

Walaupun syawal dah berakhir tak semesti tak leh wat jamuan lagi kan kan . Ok cc mixed deco nie ditempah oleh Noris untuk jamuan hari raya katanya . Terima lkasih to Noris kerana sudi order dari Ida Bakery ya...

Note : Jika ada yang nak order cc untuk sebarang acara or majlis sila contact Ida Bakery at 0163357790 ya , untuk jumlah order yang banyak discount akan diberikan ya , so aper lagi jangan segan2 send emials to merpati66@gmail.com kalau malu nak call ya .

[i]


Thursday, 30-Oct-2008 00:22 Email | Share | | Bookmark
CC - Thomas & friends cartoon





Salam untuk semua

Alhamdulillah order kali nie datang dari Eda untuk hari jadi anaknya Hadief yang ke4 . Terima kasih kepada Eda kerana sudi order cc untuk Hadief dari Ida Bakery . Untuk perisa pulak hadief suka perisa vanila & oren , so satu kotak perisa vanila dan satu kotak perisa oren .

Note : Jika ada yang teringin nak order cc mcm nie jgn segan2 contact Ida Bakery at 0163557790
or emials to merpati66@gmail.com ya...Harga amat berpatutan 25 biji = RM35 sahaje so aper lagi contact Ida Bakery ya

[i]


Wednesday, 29-Oct-2008 04:59 Email | Share | | Bookmark
CC - Hantaran dari sugarpaste & fondant - merah + kuning





Salam untuk semua

CC hantaran dari sugarpaste n fondant nie tempah oleh Mazura sebanyak 35 biji lupa lak untuk majlis bertunang or kawin tu ,walau pun majlis terima kasih kepada Mazura kerana sudi order dari Ida Bakery ya...

NOTE : Jika ada yang teringin nak order cc hantaran mcm nie jangan segan silu contact Ida Bakery at 0163357790 or emails to merpati66.fotopages.com ya .

Kelas deco Cupcake - Buttercream, Sugarpaste & Pipping dibuka untuk semua, jika ada yang berminat contact Ida Bakery dengan segera ya, tempat limited hanya 2 pelajar dlm satu2 kelas supaya pelajar dapat belajar dengan tenang dari awal hingga akhir tanpa rasa takut or kaku ya... , jadi aper lagi jika anda ingin menjana pendapatan anda dan keluarga datang belajar di Ida Bakery , insyahallah selepas menghadiri kelas intensive ini anda pasti dpt menghasilkan cc yang cantik2 ya

[i]


Friday, 24-Oct-2008 03:46 Email | Share | | Bookmark
Cupcake & Fancy cookies - order sepanjang minggu

 
 
 
View all 10 photos...



Salam untuk semua

Cc untuk Jamuan Hari Raya - JMBC Condominium Gurney Height.



[/b]
Cc gambar ketupat sebanyak 150 biji ditempah or TNB Jalana Bangsar
untuk majlis jamuan hari raya .
[/b]




Fancy cookies budak lelaki + budak perempuan ditempah oleh Shida untuk
door gift kat tetamu masa perkahwinanya ,tahniah & selamat pegantin
baru untuk Shida dan pasagangnya .




Fancy cookies nie pulak ditempah oleh Rossa utuk anak kembarnya
untuk majlis hari jadi , bertuah dpt anak kembar lelaki & perempuan kan
tu yang ada baju pink & baju biru

NOTE : KALAU ADA YANG BERMINAT NAK ORDER CC OR FANCY
COOKIES UNTUK SEBARANG MAJLIS ,SILA CONTACT IDA BAKERY
AT 0163357790 OR EMAILS to merpati66@gmails

[b][i]


Tuesday, 21-Oct-2008 01:15 Email | Share | | Bookmark
Aneka deco Cc for pelbagai acara sepanjang minggu....

 
 
 
View all 6 photos...





Salam untuk semua

Ok nie order dari Noorul keja kat Mindeff , cc untuk majlis cukur jambul anak lelakinya
terima kasih kerana sudi order dari akak ya... comel sungguh baby dia




[i]
ok yang lak order dari seorg jejaka untuk anak buahnya... untung anak buah tu ya dpt pakcik yang baik dan pandai lak order cc tau , katanya nak gambar spongebob dan kawan2nya... . Terima kasih ya kerana sudi order cc dari akak jugak...

NOTE : Kalau ada yang teringin nak order cc mcm nie jgn segan2 contact Ida Bakery at 0163357790 or emails to merpati66@gmail.com ya

[i]


[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net