WELCOME TO IDA BAKERY

By: Ida Isk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 16-Feb-2009 11:32 Email | Share | | Bookmark
Cc Red & white for beloved hubby







Salam untuk semua....

Cc merah n putih ditempah oleh anis, katanya untuk kasi kat abinya...cehwah bestnya cayang abg ya...hehehe semuga terus berbahagia ya...

Note : Jika ada yang teringin nak order cc mcm nie contact ajee ida bakery at 0163357790 or emails to merpati66@gmail.com ya...price cuma RM35 for 25pcs...

jgn lupa rumah lagi satu tu ya...http://merpati66.blogspot.com

[i]


Wednesday, 11-Feb-2009 05:40 Email | Share | | Bookmark
Black & Red Fondant Cake ...dare to order...



Salam untuk semua

Order lain dari yang lain kali nie, kerana Zana dari Sri Kembangan ingin warna hitam dan Merah....warna merah tak ada hal kerana perwana hang tuah tu memang cun, tapi warna hitam tu ....puas lee diuli pelbagai wana , syukur akhirnya menjadi jugak dan kek fondant n cc hantaran untuk zana menjadi ...Tahniah Zana kerana sudah bergelas isteri sekarang ya....

Note ; Jika anda ingin membuat tempahan cc or weedding cake dari fondant, jangan segan2 hubungi Ida Bakery at 0163357790 ya or emails to merpati66@gmail.con....Hanya nyatakan warna kesukaan anda pasti Ida akan buat yang terbaik dan deco ada lah berlainan dari yang lain kerana setiap tempahan tu ada hasil or deco tersendiri ya kecuali jika anda ingin deco yang sama ....so jom tengok pic2 nie ya...
[i]

ok tengok ada lady bird tu..pandangan dari sisi

ha tengok ladybird tu merayap

kena cepat2 masuk kotak takut lady bird tu merayap susah karang

nie 4 ekor lady bird tengah beratur nak naik atas kek tu

cc fondant merah & hitam....dare to order like this

set cc & weeding cake from red & black fondant

JGN LUPA SINGGAH RUMAH LAGI SATU YA http://merpati66.blogspot.com


Saturday, 7-Feb-2009 16:22 Email | Share | | Bookmark
Cc Buttercream Cheese & Creampuff...




Salam untuk semua

Order nie pulak dari anak buah abi, untuk dijadikan oleh2 nak bawak balik Melaka...Cc buttercream cheese n cream puff....diharap org Melaka suka dengan cc n creampuff tu ya...kalau sedap jangan segan2 order lee lagi ya...

Note : Kalau ada yang berminat tu contact ajee Ida bakery at 0163357790 or emails to merpati66@gmail.com

RUMAH KEDUA IDA BAKERY AT http://merpati66.blogspot.com tau

[i]


Saturday, 31-Jan-2009 13:30 Email | Share | | Bookmark
CC Blue & White - order frm TV3





Salam untuk semua...

Cupcake team blue & white nie ditempah oleh Fiza pengacara WHI TV3 untuk kenalanya kot..hehee lupa nak tanya untuk siapa..tapi bukan Fiza datang ambil kat umah akak org lain..kenalanya...kata Fiza cc untuk temannya yang dapat anak lelaki...ok lee deco swill n deco fondant wat botol susu, mainan n kereta tolak tu....mesti ada yang tanya mcm buat semua tu ya...ada cutternya tau...terap ajee..hehee..
'
Note : Ok kalau ada yang nak order mcm nie , no hal contact ajee Ida Bakery at 016-3357790 or emails to merpati66@gmail.com

[i]


Thursday, 29-Jan-2009 12:16 Email | Share | | Bookmark
Muffin Sunflower





Salam untuk semua .

Order untuk muffin sunflower nie diterima dari Syima yang berkerja diFelda, KL. Thanks for the order ya....

Price cuma RM27 for 25pcs ya....maaf lee tak leh kasi discount lagi ...harga nie dah murah lee ya....kecuali kalau order lebih dari 500pcs ya.

Note :Jika ada yang teringin nak order pelbagai cc or muffin dengan pelbagai bentuk
sila contact Ida Bakery at 0163357790 or emails to merpati66@gmail.com

JGN LUPA JEMPUT KERUMAH BARU IDA BAKERY YA...http://merpati66.blogspot.com

[i]


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net