WELCOME TO IDA BAKERY

By: Ida Isk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 28-Jan-2009 03:49 Email | Share | | Bookmark
Variety Kelas at Labuan - 24-26 Jan, 2009



Salam untuk semua...

Melangkah ketahun baru, Ida Bakery jugak melangkah jauh keseberang laut kali nie ke Wilayah Persekutuan Labuan untuk kelas variety selamat 2hari berturut. Kelas dihadiri oleh tenaga pengajar dari Kolej Matrikulasi Labuan. Terima kepada Pizah, Aida, Wan, Sue & Watie kerana sudi berlajar dengan Ida Bakery yang terbang jauh dari KL to Labuan. 2 hari bersama2 mereka macam2 ragam tapi itu lee yang membuatkan kelas tak boring kan kan...


24hb - Jan.
Ok untuk hari pertama berlajar untuk ciscake, brownies, puff, triffle dan fancy cookies. Ha nie yang gelak nie bila teringat cinamon roll jadi rentung gara2 oven yang baru beli khas untuk kelas nie , fancy cookies pulak jadi betol2 negro tu..tapi nie semua adalah biasa kerana masing2 belum beramah mesra dengan oven yang baru beli tu..so lepas nie dah pandai guna oven tu tahu lee nak set suhu yang betol ikut bahan aper yang nak dibake ya...

25hb Jan -
Hari kedua cuma membuat muffin pandan dan cc sahaja.Kelas mcm hari pertama jugak mcm2 ragam tapi meriah dan riuh rendah dengan gelak ketawa sebab melihat hasil deco baby tido masing2 tu..

Ok Jom tengok gambar2 kelas variety di labuan ya...


NOTE : Jika anda ingin menyertai kelas variety atau sebarang kelas diIda Bakery sila hantar emails to merpati66@gmail.com ya...

More cerita dan gambar visit umah lagi satu ya..kat fp alahaiii lembab betol http://merpati66.blogspot.com

[i]



Thursday, 22-Jan-2009 12:29 Email | Share | | Bookmark
Order Mixed deco frm Pandan Jaya, KL

 
 
 

Salam untuk semua...

Order Mixed deco sebanyak 2 box , kali nie dierima dari Aida, dari Pandan Jaya. Katanya ada jamuan untuk pejabatnya.... Thanks to Aida kerana sudi order cc dari Ida Bakery ya...

Note: Jika teringin or berminat nak order cc mcm nie contact Ida Bakery at 016 3357790 or emails to merpati66@gmail.com ya....kalau tak nak order nak belajar pun boleh jugak...

[i]



Tuesday, 20-Jan-2009 23:15 Email | Share | | Bookmark
Order Mixed deco frm PJ





Salam untuk semua

Order kali nie diterima dari Ahmad -PJ, jauh tu tapi terima kasih ya kerana sudi order cc dan datang ambil kata Ida Bakery. Beruntung isteri ahmad kerana suaminya pandai order cc ya.

Note : Jika ada yang nak order mcm nie jgn segan2 contact Ida Bakery at 0163357790 or emials at merpati66@gmail.com. Price 25pcs = RM35 ajee...


[i]


Sunday, 18-Jan-2009 23:25 Email | Share | | Bookmark
Kelas Cc - 17/1/2009


Salam untuk semua..

Kelas Cc kali nie dihadiri oleh dua orang rakan sepejabat - Gee & Hajar yang sentiasa ceria dan bersemangat waja tu.... Terima kasih kepada Gee & Hajar kerana sudi datang belajar kat Ida Bakery ya...diharap lepas nie gee & hajar rajin2 mendeco supaya tangan tu jadi lembut ya....Untuk demo homemade ice cream pulak - kali nie buat ice cream jagung, nasib baik lee gee ingatkan ice cream untuk dibawak balik ya, kalau tidak melepas lee ya..hehee so jgn lupa buat ice cream sendiri ya...

Note , Jika ada yang berminat untuk menghadiri kelas cc , sila contact Ida Bakery at 0163357790 or emails to Merpati66@gmail.com..Kelas January, dah penuh ya...Febuary minggu pertama n kedua jugak dah penuh , so cepat jgn ketinggalan ya...


[i]






Saturday, 17-Jan-2009 01:31 Email | Share | | Bookmark
Purple Cc for Hantaran



Salam utk semua...

Cupcake purple untuk hantaran nie ditempah oleh Fiza sebanyak 10 pcs.
Cupcake hantaran bersaiz besar , so 10 pcs tu dah cukup lee tu...

Note : kalau ada yang berminat nak tempah Cc untuk hantaran , sila contact Ida Bakery at 0163357790 or emails at merpati66@gmail.com

[i]



[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net