WELCOME TO IDA BAKERY

By: Ida Isk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 10-Dec-2008 02:29 Email | Share | | Bookmark
Kelas Kek Fondant - 7/12 - Frm Penang to KL





Salam untuk semua ..

Kelas kek fondant kali nie dihadiri oleh Kak Zan dari Penang . Kak Zan nie dulu pernah datang berlajar wat cc sekarang wat kek fondant pulak , lepas nie kak Zan dah leh wat business ya….Terima kasih kepada Kak Zan kerana sudi datang berlajar utuk kali kedua gan ida ya,maaf jika ada sebarang kesilapan masa berlajar dan terima kasih jugak kerana sanggup drive dari Penang to KL tu..

Note : Jika ada yang ingin berlajar membuat kek fondant dan tips2 yang mudah sila hubungi Ida Bakery at 0163357790 or emails to merpati66@gmail.com ya, kelas one to one untuk memudahkan pelajar mendapat perhatian sepenuhnya dari Ida ya…
[i]


Sunday, 7-Dec-2008 13:12 Email | Share | | Bookmark
Kelas Kek Fondant - 7.12.2008 - From Muar to KL

Kek Fondant - Reben
Kek Fondant - Lily
Kek Fondant - Baby
View all 5 photos...





Salam untuk semua & Selamat Hari Raya Korban

Kelas kek Fondant kali nie dihadiri oleh Cikgu Ct dari Muar . Cikgu Ct nie naik bas dari muar turun kl terus datang kelas tau, abis kelas naik bas semula balik Muar , sungguh kuat azam dan keinginan untuk menimba ilmu dlm mendeco kek fondant , diharap kelas nie dpt memenuhi segala yang apa Cikgu Ct inginkan ya.., kalau akak ada tercicir lupa nak ajar apa2 tu tanya ajee ya .

Kelas nie special sikit sebab buat 3 bentuk kek ya, 2 Kek dummy ajee untuk dijadikan model supaya customer leh tengok n wat pilihan nanti dan satu lagi kek betol . Kek betol tu Cikgu Ct pilih deco baby tido tau, tengok baby alaahaiiiiii comelnya lena ajee tido tu . Terima kasih kepada Cikgu Ct kerana sudi datang belajar dari Ida Bakery ya .

Note : Jika ada yang teringin menimba ilmu mcm Cikgu Ct nie sila contact Ida Bakery at 0163357790 or emails at merpati66@gmail.com for modul kelas. Kelas dijalan one to one supaya pelajar dapat belajar dengan tenang dan membuat segala2nya sendiri ya tak perlu terkejar2 masa .



[i]


Saturday, 6-Dec-2008 02:36 Email | Share | | Bookmark
Cc for last day school - international school

cc aneka deco - perisa coklat
merry xmas - perisa vanila



Salam untuk semua dan selamat menyambut hari raya korban ya

Tempahan diterima dari Aza untuk anaknya yang bersekolah kat sekolah international school untuk majlis ujung tahun dan sambut krismas sekali . Terima kasih Aza kerana sudi order dari Ida Bakery ya, n maaf lee tak pandai nak lukis santa tu , janggutnya yang akak leh wat tu harap2 budak2 tu kenal lee tu santa ya .

Note : Jika ada yang ingin membuat tempahan cc untuk sebarang majlis contact ajee Ida Bakery
at 0163357790 or emails to merpati66@gmail.com ya .




[i]


Tuesday, 2-Dec-2008 10:54 Email | Share | | Bookmark
Mini Fancy cookies for Raya Haji..Open for sale till thursday

Mini Fc - aneka deco
aneka deco - mcm2 ada
burung, ikan, rama2, apple, donut , ketupat dll
View all 6 photos...





Salam untuk semua

Oleh kerana ramai yang bertanya fc nie ada wat untuk raya ke? , so kali nie ida wat khas untuk hari raya haji ya, so fc nie saiznya kecil dan beraneka bentuk n design , diisi dlm bekas kueh berat dlm >< 350 grm = RM15 sahaja , so jangan lak ada yang dok mengira berapa biji lak fc nie ada dalam kotak tu sebab dijual mengikut berat bukan quantity ya .

Note : Jika ada yang berminat sila wat tempahan segera kerana ida buat tak byk pun setakat 10 kotak sahaja , contact Ida Bakery at 0163357790 or emails to merpati66@gmail.com dan maaf ya dok dlm kotak nie tak leh courier ya sebab takut hancusssssssssss..... , so self pick-up at my condo ya.. . So hari raya haji nie kita hidangankan tetamu dengan biskut yang berlainan dari raya puasa ya .. cepat2 siapa lambat tunggu tahun depan ajee ya

[i]


Monday, 1-Dec-2008 15:53 Email | Share | | Bookmark
Green fondant cake....Kek Hantaran





Salam untuk semua ya

Kek hantaran fondant nie tempah oleh Zu ,mcm kek fondant yang lepas jugak katanya untuk hantaran org kawin , temanya warna hijau n putih , masa tu dok fikir jugak mmm bunga aper warna hijau ya , fikir punya fikir punya fikir timbul lee idea buat bunga lily ajee lee senang sikit nak masukkan warna tema hijau tu.. . Semuga pegantin gembira dengan warna hijau nie ya .
Terima kasih kepada Zu kerana sudi untuk kali kedua kek fondant ya

Note : Jika ada yang nak order kek fondant mcm nie or design sendiri contact Ida Bakery at 0163357790 or emails to merpati66@gmail.com ya , insyahallah ida akan buat yang terbaik untuk tempahan anda ya .



[i]


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net