WELCOME TO IDA BAKERY

By: Ida Isk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 11-Dec-2006 14:15 Email | Share | Bookmark
NASI GORENG SERUNDING DAGING & SARDIN PUFF

Nasi goreng serunding daging
sarding puff untuk sahur
Mlm nie anak2 nak makan yang sempoi ajee sebab petang tadi dah order Mcd. Sepatutnya dah keyang tapi biasa lee kalau cuti sekolah nie perut mereka tu sentiasa lapar ajee. So malas nak masak just buat nasi goreng kampong ajee lepas tu tengok kat dapur ada lagi serunding daging tu campurkan sekali dan gorengkan telur mata kerbau dah siap... . Ingatkan dah cukup dengan nasi goreng tu sajee....tapi suruh pulak buatkan sardin puff untuk sahur ( bukan lee sahur betol tapi dok berjaga main games till 1pm tu so perut tu lapar ajee.. ). Nampak gaya kalau mcm nie mahunya naik sekolah nanti masing tambah berat badan nie... .Bahaya jugak nie tapi kalau kita tak masak kan nanti malam dia masuk dapur jugak goreng burger lee , bakar roti lee serupa jugak nanti bangun pagi kena kemas dapur jugak... . mmmmm lambat lak sekolah nak buka nie...

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Note :

Sabrina : tu lee jadi mak kena lee jadi tukang masak untuk anak tak kira waktu , kalau tak masak karang kesian pulak kan... cuti sekolah nie kena lee siap sedia ajee makanan atas meja tu

Rossya : tu lee cuti sekolah nie nampak gaya acara menambah berat badan lagi tu
Nunu: nak rasa jemput datang umah nanti akak masakan ya &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net