WELCOME TO IDA BAKERY

By: Ida Isk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 6-Jan-2007 02:08 Email | Share | Bookmark
PIZZA STUFFCRUST FROM CAPATI....

pizza stuffcrust from capati
instant capati brand kawan...
sapu tomato sos (guna brand kimball untuk spagetti tu)
letak sosejkeju (sosej yang ada keju dalamnya tu)
tabur cheese atasnya (nie guna cheese serbuk tu ajee)
baru keluar oven ...
Masa beli instant roti canai, tu ternampak lee ada capati jugak . So dalam hati berkata2 bagus jugak nie boleh buat pizza stuffcrust yang selalu order dari domino pizza tu . Jadi malam tadi mulakan projek wat pizza stuff crust dari capati .... .

Bahanya.

Capati segera (brand Kawan) - kalau brand kawan tak ada pergi cari kawan benggali lee ya
untuk dijadikan base pizza.

untuk topping pulak :
mcm buat pizza jugak, letak sos tomato, sosej /ayam/daging/cendawan or apa2 ajee lee mengikut kesukaan masing dan akhir sekali letak cheese pun ikut suka lee letak apa2 brand pun...

Bakar kejap ajee dlm tempoh 15 minit = 220 , dah masak boleh lee makan dan memang betol2 crispy tau... ,lepas nie tutup lee pulak domino pizza

selamat mencuba instant capati pulak ya..

jeng2 hasilnya tak banyak letak bahan2 atas topping tu sebab anak2 tak suka letak mcm2 just sosej ajee..


Quote:
rozeela : sesekali tukar selera pulak ,jgn kasi peluang tokeh pizza tu kaya seorg diri ajee
kuchai: hisssss tak liat lee ranggup tau


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net