Want your
own Fotopage?






 
WELCOME TO IDA BAKERY

By: Ida Isk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 6-Jan-2007 11:38 Email | Share | Bookmark
MY NEW HEAVY DUTY MIXER - "BERJAYA"

"BERJAYA" made in Malaysia
nie dia my new mixer
set penuh "berjaya"
Yes, yes, yes... akhirnya berjaya jugak memiliki heavy duty mixer setelah hampir sebulan dok meronda satu KL survey berbagai2 tempat dan jenama2 yang terkemuka mcm kenwood tu .

Keputusan akhir sekali beli heavy duty mixer dekat cheras aje kat kedai jual barang2 jual peralatan untuk berniaga tu ,nie pun hubby yang bawak gie sana setelah dia penat dan letih membawa saya pergi survey kat semua kedai ternama untuk mencari mixer setelah dua mixer kat rumah hancur ditangan saya .

Ok nama mixer tu "BERJAYA" keluaran Malaysia . MALAYSIA BOLEH
tentu ada yang tertanya2 leh bancuh berapa liter ya... tak banyak cuma 5 liter ajee mcm bagus ajee kan... mcm orang nak berniaga pulak tapi tak kira lee sebab rasanya mixer tak kan kecundanga ditangan saya nanti... . Harga pula murah tu .... lagi murah dari kenwood tau...tak mahal cuma RM625 selepas dpt diskaun untuk tahun baru (harga asal RM740 ajee ) dan beli satu lagi bowl dia cuma RM36 ( mintak diskaun kat amoi tu bagai nak rak pun tak dapat tau ) . Amoi kata " itu mixer sudah kasi discount ma!" sabor ajee lee ngan amoi tu ya



THIS IS THE ADDRESS :
CKE MARKETING (KLANG LAMA) SDN BHD
LOT PT 391A BATU 2 1/2 JALAN CHERAS
56100 KUALA LUMPUR
TEL : 03-9282 3333 , 9284 4441
EMAILS : ckekl@tm.net.my

MODEL I/BSO-BM5 BAKERY MACHINERY 5L


Meet my new super duper heavy duty mixer "BERJAYA" Malaysia Boleh


Quote:
Anis : sayang lagi lee ngan toys baru nie belum sentuh lagi nie.. tunggu tengah kumpul tenaga nie sebab penyakit M menyerang petang tadi sat nak relax cari ihlam nie .
Mamafami : tima kasih, tapi ada lagi satu belum dpt lagi tu, bread machine tu nanti lee akan ida cari jugak. Tu lee mama tengok mixer betol2 heavy duty tau lagi pun ya allah berat bukan main tu 15 kilo tau, rasanya org nak curi pun tak kan larat nak larikan mixer nie ,dan warna cuma satu ajee yang nie ajee, tak per biar ida main puas2 ngan mixer nie nanti kasi feedback kat mama ya! dan memang suka mixer nie sebab tengok semuanya s/steel dan dah confirm ngan amoi tu nie barang byk tahan tau, lebih 10 tahun katanya le....tak tahu lee betol or tidak ya org nak berniaga kan cakap mcm2 kan
Mommy_d&d : mcm budak2 lee dapat barang mainan baru mesti lee gembira bukan main sampai sayang nak guna pun (sebenarnya Malas petang nie
rizsha: malaysia boleh, kena sokong kerajaan lee
kuchai: pasti lebih rancak nanti ya
Adzura : kena support barangan buatan malaysia kan.. malaysia boleh..
Adzie : alhamdullilah terbukit , malaysia memang boleh... dan jangan takut beli barangan buatan malaysia tau..
Helikonia : warranty tak lama cuma 6 bulan ajee tau.. tapi ada member dah guna 2 tahun tak ada apa2pun...harap2 malaysia boleh lee ya
F&z : ada satu warna ajee tu tak mcm kitchen tu ada byk warna kan tapi nie pun dah ok tu...janji dia leh heavy duty tu...
Roziana : ok address as above... dulu dah letak cam ner lak leh ilang ya


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net