WELCOME TO IDA BAKERY

By: Ida Isk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 10-Jan-2007 15:19 Email | Share | Bookmark
TERIYAKI CHICKEN GRILL & NATA DECOCO DADIH...

teriyaki chicken grill
nata decoco dadih...
ayam dah terlebih masaklak...
Mulai 6/1/2007 dah tukar department , maka banyak lee projek memasak akan tertangguh sebab department baru nie banyak keja tu.... nak baca emails or nak visit website pun tak sempat tau :-balik dah keletihan , kena pulak uruskan anak pergi mengaji, pergi tiusyen lee . Maka projek memasak cuma cari resepi yang paling mudah2 ajee..tak masuk dapur tak boleh nanti merajuk pulak oven tu lee, dapur tu lee, periuk2 tu lee cuma mixer tak leh merajuk sebab dia orang baru kat dapur tu so tak boleh nak merajuk or tunjuk lagak lak...

Ok2 tadi cuma masak ayam teriyaki dan wat dadih nata decoco sebab dadih dlm petiais dah abis... .

Jgn tanya resepi ayam teriyaki tu, sebab ayam tu ida perap dengan sos teriyaki yang dah siap tu... . Perap satu jam lepas tu bakar...sempoiiiiiiiii .Dadih pulak mcm resepi yang lepas tu cuma kali nie tambah natadecoco pulak... .

Ok mata dah kuyu nie...selamat mlm... sweet dream...


ayam teriyaki dah terlebih masak lak sampaikan carot pun dah jadi sosej...


nie pulak dadih natadecoco..


Quote:
mamafami : tu lee ida sendiri tengok pun heran cam ner lee carot leh jadi sosej tu.. , ok mixer tu biar ida belasah dia cukup2 ya,nanti hantar report kat mama ya
Ouled Kenitra : tu lee ayam tu tengah frust sebab dia keseorangan ajee
Rosleenda : jemput lee datang umah leh rasa ayam tu..
WanZee : aah ha..ayam masak aper ajee sedapkan suka yang grill
Bonda Ecah: jemput le datang rumah leh rasa ayam tu bersama2 ngan kak ros ya
Za : ayam tak leh pos , za datang rumah akak masak kan untuk za ya
Ishzah: ayam tu tengah menonggeng tu ... ayam kalau grill memang sedap
helikonia : tu lee ida sendiri pun pelik cam ner lee carot leh jadi sosej....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net