WELCOME TO IDA BAKERY

By: Ida Isk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 8-Apr-2007 14:21 Email | Share | Bookmark
CAPUCCINO COFFEE EMULCO HOMEMADE ICE-CREAM..

capuccino cofee emulco ice cream
dah kena scop...
dah kena ngap...
makan ngan coklat oreo lagi terangkat...
Jom wat aiskerim lak memandangkan cuaca panas kat luar tu ya

CAPUCCINO COFFEE EMULCO HOMEMADE ICE-CREAM

Ingredient

a) 2 1/2 cup coffee mate
b) 2 cup fresh milk
c) 1/2 cup icing sugar
d) 2 table spoon capuccino cofee emulco paste
e) additional cadbury chocolate bar (chop into small pieces)

caranya

mixed a - c till smooth
add [d] - mixed again till smooth
add additional chocolate bar if you like
keep for 8 hrs before serve

jom makan aiskerim




[b][i]
Quote:


jie jie : jgn lupa cuba ya

jeff : tol tu sesekali kena wat sendiri jugak

onepieces : bagus jugak tu

MamaFaMi : silap tu geng bukan jgn mkn takut batuk tapi tskut gemokkkkkkk

kamariah kamarudin : tentu best kalau dah pandai wat sendiri kan

oshin : elok lee kalau sudi mencuba sebab akak pun byk list yang nak dicuba tu sampai penuh satu kotak tu

laily : kalau setakat seorg makan tu beli ajee lee laily ooiii

kuchai : biasa lee kuchai akak nie kan jenis sempoiiiiii

rinnchan : tak sempat nak beratur pun dah kena ngap

Ouled Kenitra : nampak gaya cam tu lee sama jugak dengan dadih tu dah tak beli kat pasar mlm lagi

Phalinn : alahhhhh sempoi ajee tu akak dok tibai ajee

wan zee : tu lee musim panas nanti cuba ya berbaloi wat sendiri nie tahu aper isi kandunganya

missniceprice2u : sambil2 belek handbag tu makan aiskerim ya

rosleenda : wat sendiri memang berbaloiiiiiii

mummy jam : yang nie tak cepat cair lak sama mcm aiskerim beli tu jugak..

hanieliza: alahaiiiiiiiiii cikgu besar nak mintak ngan anak murid yang lum pandai masak nie hisssssss malu lee takut tak cedap lak nanti

M&R : dah cuba try test jgn lupa update lak ya

Jie Lea Adra : tol tu murah mudah dan untungnya dah pandai wat sendiri nie dok tibai ajee guna aper yang ada kat umah tu...

za : tol tu kat luar mahal giler so wat sendiri puas makan

kuzi : tunggu pencen nanti kot

F & Z : alah kak fazi ganti ajee ngan apa2 flavour yang ada kat umah tu ..

sheizkha : cuba lee wat sendiri ya

nana : dah pandai wat bestkan kira letak lee apa2 perasa yang ada tu gerenti menjadi nya

lynnhassan : dulu mak kita jual aiskerim malaysia tu sebatang 5 sen ajee... paling best perasa asam boy kan

linad : haaaaaaaaa aiskerim ada telur ke? hisssssss tak pernah lak tahu ada guna telur nie

lindaZA : aiskerim nie cam yang jual tu jugak lee lambat jugak cairnya kira ok lee mana lee tak cair dah nama pun aiskerim kan kalau tak cair tu air batu kot jgn maree gurau ajee... ,kalau lama dlm petiais tu pasti lambat cair tu

kak kham : ada masa jom kita wat sama2 ya

Edoras : terlior tak per jgn meleleh lak air liur tu

Acik : dah tahu wat sendiri nie best sikit dan jimat

marida : mesti buat tau tak rugi

red : dah buat tu update lee ya

mama muhammad : bukan lee rajin pun setakat mencuba ajee lepas nie entah bila lak nak wat lagi

dark angel : ok dont forget to try its

fathinz : cuba ya



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net