WELCOME TO IDA BAKERY

By: Ida Isk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 27-May-2007 15:00 Email | Share | Bookmark
GIANT PUFF.....

puff belum masak
puff dah masak
close up giant puff
giant puff

Jom wat giant puff ya. Nie order ulangan dari customer yang sama tapi kali nie guna instant puff dari brand kraft yang ada bawang putih/garlic .

caranya sama jugak mcm buat karipap biasa tu
cuma letakkan telur rebus dlm inti karipap tu

kalau nak tengok cara buatnya leh tengok kat entry yang lepas
under thread instant puff , kat situ tunjukkan cara2 membuatnya

note : bakar mesti guna api bawah dulu 10minit sebelum tamat
waktu bakar baru guna api atas pulak - supaya puff garing
atas dan bawah .

[i]

jom jamu mata tengok giant puff


Quote:


jie jie : tak leh tunjuk intinya sebab nie org order tapi next time ya

jeff : tu lee sekarang brang dah mahal nampak gaya kena wat kueh sendiri lee ya... besar mana giant puff nie bro bayangkan sekeping roti canai dilipat dua

hajar : sekarang org dah jadi giant, betol tu makan sekeping dah kenyang

fazizaid : dah pandai wat karipap bestkan tak lee kepingan nak membeli ajee [leh wat business karipap lee ya }

mamafami : bukan setakat separuh hari , satu hari pun kenyang geng [tu kalau org nak diet lee ]

aima : cuba lee tak rugi tau pulak tu sekarang brang2 dah mahal kan so buat sendiri lee

sabrina : inti mcm karipap biasa cuma letak telur rebus , makan 2 keping satu hari dah kenyang

kak liza: cuba lee kak liza biar gempak sikit kak liza wat instant puff kasi gegarrrrrr

lie : cuba lee nanti leh update ya

lynnhassan : kelim karipap nie tak ada hal lynn kecik or besar mai sini kita kelim sebab dari kecik dulu mak dan latih kita kelim karipap tu tugas kita tau sebab mak berniaga karipap dulu2 so pejam mata pun boleh kelim karipap tau

dr ali: nama pun dah giant kan

nur : boleh aper salahnya



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net