WELCOME TO IDA BAKERY

By: Ida Isk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 3-Jul-2007 13:11 Email | Share | Bookmark
MINI ROTI JOHN....

mini roti john
dari sudut tepi lak
closeup mini roti john

Dah lama tak wat roti john, so singgah beli roti balik terus wat roti john mini sebabnya guna roti yang kecil tu ajee .

ROTI JOHN MINI
bahanya
roti [yang selalu letak sosej tu ] -belah dua
telur
bawang besar - potong dadu
cili sos
mayonis
garam + serbuk ayam knor
timun
caranya
-pukul telur + bawang besar + cili sos + garam + serbuk ayam knor
- panaskan kuali - senduk bancuhan telur atas kuali
-tekapkan roti - masak dlm 5 minit
-angkat - sapu mayonis + cili sos + letak timun
-ready to eat...

note : roti john ada mcm2 version nie version org rajin , boleh letak apa2 ajee ikut selera masing2 ya...

[i]

jom makan mini roti john ya




Quote:


ave : tq

jie jie : yang sempoi ajee

mamahouse : bukan hangit tapi sajee nak garing lee kononyaaaaa

jeff : tu leeeeee tertanya2 jugak tu

dod: watnya sempoi ajee

kak liza ; betol tu guna roti nie kecik so anak2 makan pun senang tak membazir , ok nanti tukar nama jadi roti ida

hajar : sedapppppppp sebab sendiri masak

sabrina : tu lee kalau tak cuba tak tahu sebenarnya campak2 ajee bulan puasa leh wat ya

bouxhousestudio : masak n makan lee geng tak ada hal sebab baju kebaya dah besarkkan pun

ida : sama2 lee kita berkenalan... terima kasih jugak kerana sudi singgah kat sini

lynnhassan : watnya sempoi ajee lagi susah wat cupcakes tau

mamafami : biasa lee tu geng tak ada hal tunggu lu datang rumah gua ya

ibu MF : cuba lee mudah ajee

mommy d&d : betol tu roti nie bulan puasa setiap hari kena buat untuk anak2

aidura sofiiee : yes , tak kira panggil apa namanya yang penting leh makannn

fififaf: looooo peminat hindustan ya , sebiji untuk kita dah kenyang tapi anak2 tak cukup

nana : boleh kalau sebelah rumah

phalinnn : dua pinggan tak cukup nana dah mintak sepinggan tinggal seketol ajee

fazizaid : tak pernah wat ke? kat sini fofular kat pasar mlm or bulan puasa

rinnchan : memang tak sama ngan roti john jual kat pasar mlm tu nie version org rajinnnnn

THE WEDDING PHOTOGRAPHER : tq

butik my dream : tq



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net