WELCOME TO IDA BAKERY

By: Ida Isk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 8-Aug-2007 15:56 Email | Share | Bookmark
NAN PIZZA....

nan pizza sebelum masuk oven
baru keluar oven..cheese dah cair
jom makan pizza

Mmmm dah lama tak wat pizza, oleh kerana balance sos buat macaroni tu ada lagi so aper lagi lee projek tibai bermula . Resepi nie sempoi ajee sebab base tu ada lah roti nan keju yang beli dah siap kat Carefour ajee .

NAN PIZZA
bahannya
ROTI NAN - perisa keju
sos sphagetti [cara mcm wat macaronie tu ya ]
sosej dipotong nipis2
cheddar cheese

caranya
sapu sos sphagetti atas roti nan
lapis dengan sosej yang dipotong nipis2
tabur dengan cheddar cheese
bakar dlm oven dlm suhu 180 = 10/15 minit
or till cheese tu cair ajee...
makan masa panas2

note : tak yah susah2 nak order pizza lagi ya
[i]

Jom wat nan pizza lak ya



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net