WELCOME TO IDA BAKERY

By: Ida Isk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 20-Nov-2007 00:50 Email | Share | Bookmark
KEK ASAM MANIS UNTUK HANTARAN

bahagian atas kek asam manis
kat tepi tu ada ada asam lagi
ok close up kek
ready sebagai hantaran
cun kan dah jadi hantaran
 

Ok nie order dari customer untuk Kek hantaran , bagus jugak idea dia nak wat kek hantaran kan sebab kalau wat kek fondan ngan royal icing tu rugi memang cantik tapi org tak suka makan deco tu kan membazir kan .

So lepas nie sesiapa nak order untuk Kek Hantara jgn segan2 order dari Ida Bakery [016 3357790]

Note : oleh kerana ramai yang bertanya berapa harga untuk Kek Asam Manis hantaran nie
so harganya RM35 ya..sebabnya tambahan penggunaan asam manis yang lebih [saiz besar
dan tiap lapisan tu mengunakan asam manis saiz besar bukan kecil ya ] berbeza dengan
kek asam manis yang biasa tu cuma RM30 sahaja kerana menggunkan asam manis yang
saiz kecil sahaja dan tiada hiasan tambahan ya

Jom tengok gambar2 nya ya
[i]





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net