WELCOME TO IDA BAKERY

By: Ida Isk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 11-Jan-2008 17:23 Email | Share | Bookmark
MUFFIN COFEE CAPUCCINO

muffin coffe capuccino lum masak
taraaaaa letak coklat cips sikit
tunggu sejuk
beratus dulu tengok siapa gebu tu..
posing2 lagi...
closeup dari atas lak...
nampak tak gebu tu...
tunggu masuk plastik lak...
dah masuk plastik bunga2
kumpul2 dulu ya....
ok siap nak masuk box....






Order dari seorg kenalan untuk kasi sebagai hadiah kat tetamu yang hadir untuk majlis pertunangan sedaranya. .

Tak banyak pun cuma 100 biji ajee yang dimasukkan dalam bekas plastik bunga2 .
Muffin Coffee Capuccino nie buatnya pun senang ajee

So sesiapa yang berminat nak order tu jgn2 segan leh order dari Ida Bakery ya
at 016 3357790 harga boleh runding ikut jumlah yang diminta .

Note : Kelas deco on 26.1.2008 dah penuh, jika berminat boleh
daftar nama untuk kelas deco bulan feb ya
sms ke 0163357790 or emials to merpati66@yahoo.com
untuk mendaftar dan mendapatkan modul kelas deco Ida Bakery ya

Quote:

mamafami : bila bakar kan mama baunya harum semerbak

eixora : tak dpt selit lee dik ooooooiiii meja dah penuh tapi bawah meja ada kosng

ida nathrah : betol tu gap ngan air kopi walaaaaaaaaaa

hajar : tu lee plastik tu murah ajee berkenan ke?

rani : tul tu mcm bun pun ada mcm cc pun ada

kamalina : pelanggan pun kata cam tu jugak

lieya : betol tu baunyaaaaaaaa harummmmmmmm

mamasya : alhamdulillah sambutan kelas begitu mengalakkan nie

mamaella : nak joint kelas no hal.... kalau susah nak datang kl tak aper biar kak ida kesana ajee tapi mamaella kena cari kawan2 kat sana ya ,cukup corum leh wat kelas ya

linda@anna : betol tu lama tak wat muffin sesekali ajee muncul nie

rsfeqah: lama tak wat muffin pun

dod : allhamdulillah rezeki allah kurniakan

boxhousestudio : geng resepi tu mcm muffin pandan tu jugak wa tukar perisa ajee biasa lee bab2 tukar resepi nie gua kan terorrrrrrrrrrrr

jeff : tq bro wat minom petang nie best

yana : location ida kat keramat , kl ajee atas dari mindeff nak oder aper no hal punya

nur : customer kata memang sedap

madiha ; betol tu baunya harummmmmmmmmmmmm

Ouled Kenitra : tq bro tapi gua tak tahu pantun tapi baking no hal

PEMANCING IKAN : b etol tu memang sesuai sekali

kak leen : fuyoooooooooo bau muffin nie sampai jauh ya

emy envy : tq

haniss: tu lee baunya memang mengoda org lalu lalang kat fp nie tau

kak kham : harga leh runding call ida at 0163357790 nanti ida kasi harga discount untuk pengunjung fp nie

nabialishad : oooooo plastik tu beli kat kedai bake with yen ajee... seratus dlm RM6 ada saiz kecik saiz besar harga lebih sikit...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net