WELCOME TO IDA BAKERY

By: Ida Isk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 24-Jan-2008 13:33 Email | Share | Bookmark
lain dari yang lain - Kek Asam Manis Berumah-tangga

kek asam manis
khas untuk yang dah kawin..hehehe
jeng2 dia nie kek asam manis berumah-tangga
hepy besday daddy

Permintaan dari customer nak order Kek Asam Manis untuk kek hari jadi suaminya . Loooooooo nie pertama kali orang order kek asam manis untuk hari jadi tau , kita tanya kenapa lak kek asam manis , dia kata nie lee asam manis kehidupan dia berumah tangga . Suka hati engkau lee labuuuuuuuuuuuuu .

Kita ok ajee tak ada hal janji order kan kan , dah kehendak dia mcm tu .

Ok jom tengok kek asam manis sempena hari jadi suaminya "Daddy"
Dalam hati berkata2 betul jugak asam manis kehidupan berumah tangga kan
puas lee dlm kepala nie berfikir mcm nak tulis hape besday daddy tu ,sib baik
lee timbul ida just tulis perkataan daddy atas asam tu ajee .

Rasanya kek nie sesuai jugak untuk ulang tahun perkahwinan kan kan .
Ya lee dah berumah tangga mesti byk asam manisnya kan kan

Note : so kalau ada sesiapa yang berkenan nak order jugak Kek Asam Manis Kehidupan
Berumah tangga nie jgn segan silu - sms ajee Ida Bakery at 016 3357790

[i]




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net