WELCOME TO IDA BAKERY

By: Ida Isk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 26-Jan-2008 13:18 Email | Share | Bookmark
KELAS DECO - SUGAR PASTE/FONDA/BUTTERCREAM 26.1.2008

hasil deco kelas pertama
mcm2 gaya tu....
3d -rama2 & cendawan tu..
lagi hasil deco
ada rama2 ada muchroom
tu ada yang tersenyum
rasanya nie maklang punya
tengok ya...
nie bukan treasurehunt tau..
nurul tengah menyusun cc dia...
nie lak shida amboiiii bukan main lagi tu...sampai terduduk
eheemmm maklang bukan main susun cc ya
ha susun jgn tak susun
tak pandang kiri kanan takut tercicir cc lak ya...
ehemmm nie contoh kelas
3D cc..
tengok ya...
ehemm nie maklang bawak...sedap brownies cis...yummy2
nie pun maklang bawak kueh samperit...cedap tau....leh order tu.
Syukur alhamdulillah kelas berjalan dengan lancar seperti yang dirancangkan walaupun ada yang datang lambat kerana kesesakkan lalu lintas , itu biasa lee dah kl kan .

Apa2 pun terima kasih kepada yang hadir hari nie
1] Kak Rohaya [tokeh bakery tau ]
2] Maklang Azie [siapa lagi tu ha ulampegaga fotopages tu ]
3] Shidah [dah dua kali datang kelas Ida Bakery nie ]
4]Nurul [punya seronok dpt cupcake sampai lupa pen ya , mcm anak2 suka ke? ]
5] Roziah [mcm cc tu selamat ke dlm kotak tu ]
6] Norizan [jgn takut nak main2 ngan sugarpaste tu ya ]


opppps :RANCANGAN TERGENDALA SEBENTAR.....

tengok nie dulu ya.... fp dah fening tak leh update lak......




OLEH KERANA TAK DPT UPDATE FP GAMBAR2 KELAS SEMLM
MAKA ANDA DIJEMPUT MELAWAT http://ulampegaga.fotopages.com/?entry=1420267
& http://sofea-alisa.blogspot.com/
KAT SINI LEH TENGOK GAMBAR PENUH

Note : so kepada pengunjung2 fp kalau berminat nak joint next kelas
contact Ida Bakery at 016 3357790 ya

ok jom tengok gambar semula ya






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net