WELCOME TO IDA BAKERY

By: Ida Isk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 30-Jan-2008 17:23 Email | Share | Bookmark
KEK OREN FAREWELL...

Kek oren
berminat leh order ya..

Kek oren pulak utk farewell yang diminta khas oleh customer untuk Dr Andrew . Design pun nak yang sama mcm kek oren pooh tu cuma tak mahu letak sipooh tu lak , ok no problem .
Buttercream tu pun rasa oren tau... ya lee dah dekat raya cina nie so oren manderin kan melambak kan

Oleh kerana mata nie dah mengantuk so tak leh nak tepek resepi ya, kalau nak tengok entry lepas tu ya .

Ok jom layan gambar nie ajee yang mampu ida update sebab mata ku dah tak larat nie .

Note : sebelum lupa so kalau terasa nak makan kek oren nie jgn segan2 lak ya
sms Ida Bakery at 016 3357790
[i]




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net