WELCOME TO IDA BAKERY

By: Ida Isk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 14-Feb-2008 03:59 Email | Share | Bookmark
MY FIRST FONDANT CAKE --- HAPPY BESDAY MAK CHU

 
 
 
 
 




Selamat Hari Jadi – Makchu Darling ….ok nie order dari Mamafami khas untuk adik kesayang beliau Makchu. Terima kasih kepada Mamafami kerana sudi order kek dari Ida Bakery ya .

Sebelum apa2 tu nak mintak maaf lee dulu kalau kek yang dibuat nie tidak sedap dan menepati citarasa Mamafami yang memang terror dalam bab2 baking kek nie….mula2 dapat order tu takut lak rasanya ya lee bukan calang2 orang order tau …kalau org lain tak lee kecut perut nie… So lebih baik awal2 nie minta maaf lee kalau kek yang dibuat nie tak cantik dan tak sedap ya… maklum lee hamba nie baru belajar buat kek dan lum sempat gie belajar dengan mana2 chef lagi… .

Ok kek tu dibalut dengan fonda [ehemmmmmmmm buat sendiri ajee ] dan bunga2 tu pulak dari sugar paste [pun wat sendiri ajee].

Note : Ini lee kali pertama dalam sejarah hidup ku [Club66] membalut kek dengan fonda tau. .nie pun kerana menyambut cabaran diri sendiri jugak …byk lagi kena praktis tu….konon2 nak wat mcm2 kek orang kawin tapi terfikir pulak hisssssssss nie kek hari jadi..ok ok potong mana yang tak patut tu…hehhee hasil nyaaaaaaaa nie lee dia….

Jadi kalau sesiapa lee rasa2 kek dia atas tu ok n teringin lee nak order tu hehehe jgn segan2 leh contact Ida Bakery at 0163357790 …layaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnn

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

KELAS DECO CC UNTUK 2/3 [AHAD] MASIH ADA KEKOSONGAN
LAGI JIKA BERMINAT SILA SMS TO 0163357790 OR EMAILS
TO merpati66@yahoo.com

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
[i]


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net