WELCOME TO IDA BAKERY

By: Ida Isk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 15-Feb-2008 11:26 Email | Share | Bookmark
BUTTERCREAMCHEESE....

 
 
 
 



Nie resepi paling sempoi dan paling cepat .Roti tu beli ajee dah malas nak wat roti lately nie nOL sebab byk sangat order kek jadi masa nak wat roti dah tak ada [sebenarnya memang malas]. Ok lebihan buttercream tu dicampur ajee dengan creamcheese - putar kejap dlm mixer lepas tu letak aje kat tengah roti tu ,tabur coklat rice kalau ada lee ....taraaaaaaaaa dah siap pun tak sampai 10 minit dah siap untuk minum petang dan rasanya ,kebetolan ada tetamu datang semua kata pandainya buat rasanya sedap , tak tahu roti tu kita beli ajee . karang cakap pun wat letih ajee tak caya kita malas nak wat roti...kita dok angguk ajee leee

Note : so kalau ada lebihan buttercream hasil dari deco kek tu jgn membazir campur creamcheese letak atas roti ..dah siap satu menu,kalau nak perisa strawberry letak aje paste strawberry,nak perisa coffee letak lee paste coffe dan jgn lupa tabur coklat rice..walaaaaaaa .

KHAS UNTUK ORG2 RAJIN AJEE TAU

[i]


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net