WELCOME TO IDA BAKERY

By: Ida Isk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 19-Feb-2008 12:26 Email | Share | Bookmark
KELAS DECO - SUGAR PASTE/FONDA/BUTTERCREAM 17.2.2008

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Syukur allahmdulillah kelas deco pada hari ahad lepas berjalan dengan lancar walaupun ada 3 student yang tak dpt hadir . Kelas kali nie benar2 happening sebab student2 semua ganas2 tau tapi tak kesah lee janji semua puas hati at the of the class balik dengan hasil deco masing2 ya . Nak tahu kenapa ganas2 nozzel pun leh sampai ilang dalam buttercream tau tapi tu le yg wat semua tak kering gusi , buttercream pun leh cair gara2 tangan panas .

Tabik spring kepada perserta2 dibawah nie walaupun ganas2 tapi kelas mereka lee abis paling cepat diantara byk2 kelas yang ida ajar tu .

1] Kak Siha - Kuala Lipis Pahang [org kampung Dato Siti tu ]
2] Seri -balik awal kerana ada kelas kueh kat kelang lak rajin gie kelas sana sini tu
3] Jaza - dari wangsa maju
4] Ija - mcm2 kek tu selamat ke sampai umah...
5] Zuliana - harap2 tak serik datang belajar kat Ida Bakery ya

Note : kepada sesiapa yang ingin joint next kelas deco nie sila
contact Ida Bakery at 0163357790 or emails to
merpati66@yahoo.com
[i]
Jom tengok hasil deco kelas on 17.2.2008





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net