WELCOME TO IDA BAKERY

By: Ida Isk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 20-Feb-2008 16:28 Email | Share | Bookmark
ONE to ONE Class for CC only- FROM PENANG TO KL-Sunday 17.2.2008

bunga dari sugarpaste, topi dan baby tido
ok deco dah siap....
closeup deco cc
beratur sebelum masuk box
ini dia ina dari penang
dah masuk box pun....






Ok nie pulak kelas deco cc one to one pada hari ahad lepas selepas kelas ramai2 yang ganas tu . Perserta kali nie datang dari utara jugak mai dari Penang anak mami - Ina Saly . Kelas bermula kol 5pm - 9mlm kerana ina nie ada kursus kat nilai so ambil kesempatan berada diKL untuk joint kelas deco cc .

Terima kasih kepada ina kerana sudi datng dari jauh untuk hadir kelas deco cc nie. Oleh kerana kelas one to one khas untuk cc so modul kelas bermula dengan membuat adunan cc, cara membakar cc, membuat adunan buttercrea, buttercream coco & jugak sugarpaste , dah siap semua bahan baru mulakan acara mendeco pulak . So lepas kelas mcm biasa semua bahan mcm buttercream, cocobuttercream dan sugarpaste dibawa pulang bersama2 dengan hasil deco pada hari itu dan sudah pasti anak2 menunggu dengan penuh gembira bila melihat ibu dah pandai mendeco cc dengan jayanya...

Note : so sesiapa yang berminat untuk joint kelas one to one just for cc nie
jangan segan2 contact Ida Bakery at 0163357790 or emails to
merpati66@yahoo.com for modul kelas one to one for cc only
[i]


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net