WELCOME TO IDA BAKERY

By: Ida Isk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 26-Feb-2008 14:03 Email | Share | Bookmark
KELAS DECO CC -SUGARPASTE/BUTTERCREAM & PIPPING GEL 24.2.2008

ok nie dari sugarpaste
ada topi , bunga dan baby tido
cuba tengok tu baby latifah omar .ada tahi lalat tu...
lupa lak siapa tuannya
hebat2 tu hasilnya
ok dah siap posing maut dulu..
beratus sebelum masuk kotak..
eheemmmm spider man ...nie rasanya fatim punya..hehee
tu dia ada nemo lagi..
tu lak ada gambar kiwi..
ha nie dia tuan punya baby latifah omar tu...zai...
deretan cc posing2 dulu
beratur2 sebelum masuk kotak
akhir posing2 beramai2 sebelum balik..








Alhamdulillah kelas deco pada 24.2.2008 berjalan dengan lancar , walaupun ramai yang datang naik LRT ajee tapi semua selamat sampai .

Terima kasih kepada :
1] Ida Farina
2] Nor Hanita
3] Siti Mahyun
4] Siti Noor
5] Fatim
6] Zai

Banyak peristiwa berlaku kat kelas tapi tak leh cerita tau ,hanya yang hadir ajee tahu ceritanya secrettttt tau ...walaupun ada yang tak sihat tapi sanggup datang jugak berguru dengan ida . Walaupun mcm2 berlaku tapi kelas nie abis paling cepat tau kol 1.30pm dah siap kiranya kelas nie break record tau.. semua kata tak ada pengalaman dan pertama kali deco tapi bila kasi assignment suruh wat zap zap siappppppppp bila bab melukis pipping gel lak lagi le hebat mcm2 idea keluar tu.... ,tahniah kepada semua yang hadir lepas nie semua dah pandai leh wat business ya .

Note : kelas deco beramai2 akan diberhentikan buat sementara waktu kerana semua
murid2 yang hadir sudah pandai2 belaka dan boleh menjadi guru , jadi sesiapa
yang nak belajar tu boleh menuntut dengan yang hadir kelas deco ida ya .




[i]


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net