WELCOME TO IDA BAKERY

By: Ida Isk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 20-Mar-2008 14:21 Email | Share | Bookmark
One2One class cc - sugarpaste/buttercream/pipping gel 18.3.2008

deco dari sugarpaste , rose, lily, topi dan baby tido
hasil deco kelas One2One
semua dibawa balik tau...
cuba teka mana satu cigku , mana satu murid..hehehe




Allhamdulillah kelas deco One2One berjalan lancar pada hari yang mulia nie . Terima kasih kepada Aima yang datang dari Sg Buloh untuk belajar dengan Ida .

Kelas kali nie ada tambahan dari biasa , kelas deco sugarpaste buat bunga lily pulak ya dan kelas buttercream tambah wat cartoon tu pulak ya , so tak ada lee sama ajee gan kelas2 yang terdahulu tu . So kepada bekas2 pelajar tu kalau nak tahu buat bunga lily tu leh contact kat emails ya...nanti leh tunjukkan mcm nak wat ya , jgn maree cikgu pun baru belajar jugak .

Note : So kepada sesiapa yang ingin berlajar deco seperti diatas jgn segan2 contact
Ida bakery at 0163357790 or emails to merpati66@yahoo.com for modul kelas dan
tarikh kelas seterusnya ya .

[i]


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net