WELCOME TO IDA BAKERY

By: Ida Isk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 23-Mar-2008 02:03 Email | Share | Bookmark
KELAS DECO - 2to1 Sugarpaste/Buttercream/Pipping Gel - 22.3.2008

nie putri punya....
hasil kerja tangan putri semlm
nie pulak watie punya
hasil kerja tangan semlm...
posing2 dulu ...
watie bersama hasil deconya....ehemmm
putri punya nak posing dengan hasil deconya...
watie, putri dan cikgu dah tak larat tu kot..hehehe muka penat .
nie watie punya baby boy...


Deco dari sugarpaste -bunga rose, bunga lily, topi dan baby



hasil penuh kelas deco semlm ya

Watie - bersama2 dengan hasil deconya

Putri - bersama hasil deconya


Syukur alhamdulillah kelas deco semlm berjalan dengan lancar walaupun pada mula risau jugak student tak datang sebab hujan lebat tu ,sebenarnya masa tu kata tido best nie hujan2 mcm nie .

Terima kasih kepada Watie dan Putri kerana sudi datang berlajar ya ,maaf dipinta jika ada sebarang kecacatan ya . Watie nie pernah datang berlajar kelas pipping gel dulu tu , so kira pelajar yang datang belajar kali 2 untuk kelas yang berbeza .

Selepas kelas semua hasil deco dan adunan dibawa pulang seperti sugarpaste, buttercream, buttercream coco dan jugak 11 biji cc yang sudah dideco dengan jaya nya

Note : Kepada pengunjung2 fp nie yang berminat nak joint next kelas tu , sila
hubungi Ida bakery at 0163357790 or emials to merpati66@yahoo.com for modul
kelas ya..

[i]

Quote:

misliha : alahaii tokeh kek oooiiiii ,dah jadi sifu n tokeh kek mana layak datang kelas nie yang merangkak2 lagi nie... , ida yang nak gie kelas menuntut gan sifu tau

sabrina : syukur rezeki allah kurnia kan ,kelas nie tak lee sibuk sangat mcm kelas ramai2 tu , sebab tu tak wat kelas ramai2 lagi tu lagi pun ajar kelas one to one nie relax dan tak gopoh2 pun dapat ajar dengan tenang sikit

leelin : kalau lin nak belajar kek lapis tu boleh no problem kena tahan lee ya sebab kukus tu ambil masa 4 jam tau ,kalau sanggup jom datng belajar ya

rinnchan : alahaiii rin awak dah terror tau tak layah jadi student ida tapi layak jadi sifu ida tau , tapi tak aper geng 66 nie punya pasal no hal ok bila nak datang kasi tahu ya ,ku masak sedap2 nanti

tariqzaidanirah : sudah pasti puas dengan hasil deco masing2 tu yang gelak tu ada yang berkata tak sangka leh deco mcm nie ya mcm tak percaya ajee

eija28 : kalau suka tengok jom joint next kelas ya , insyahallah lepas attend kelas pasti boleh buat sendiri dah

za: tak yah malas jom joint next kelas mesti happening tau

hajar : alhamdulillah rezeki yang allah kurniakan

zaitgha: tq geng mcm kat seremban tak nak wat kelas ke?

sarimah : oooo dok seremban tak jauh tu dekat ajee ada yg datng dari melaka, penang, kuala lipis, kuantan , taiping tau , ok ok nanti ida emails modul kelas n feesnya sekali , insyahallah kalau datang belajar kelas one to one nie tangan tak keras lembut jadinya nanti

boxhousestudio : ok np geng tapi lu free ke nie

qamar81 : cilok lee resepi kat sni memang untuk dikongsi tau , oooo kelas one to one n 2toone tu bezanya cuma seorg gan dua org ajee , cikgu tetap satu jugak anak murid ajee..... modul n fees sama jugak tak kira seorg or berdua tu maximum pun memang dua org ajee , sebab ada yang nak berkawan supaya tak kekok lak masa kelas ,ada yang suka seorg diri sebab pemalu

marida: kelas nie wat dari A to Z maksudnya dari wat adunan, timbang, bancuh, dan bakar cc, lepas tu wat buttercream , buttercream coco dan wat sugar paste, dah tu warnakan bc dan sugarpaste ,akhir sekali baru deco cc tu dari sugarpaste dan bc ,ehmmm so mcm nak joint ke?

Ouled Kenitra : satu idea yang bagus nie bro

zaitqha : geng jgn risau wat ajee insyahallah boleh tu

lieya : alahaiiii sebut pasal fp kak daalia tu mak oiiiiii terpampang besar gambar ku yang tembam tu tapi nak wat mcm kan dah tokeh kek mcm tu lee tembam pun

Ila : insyahallah ada rezeki memang nak buka kedai kek pun tapi tunggu pencen lagi 2 tahun kot memang pilih wat kelas one to one nie supaya dpt ajar murid dengan penuh tumpuan dan anak murid pun dpt belajar or tanya dengan jelas kalau ramai2 tu takut tak dpt ajar dengan betol

cida :ok modul kelas sat lagi akak emails ya..



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net