WELCOME TO IDA BAKERY

By: Ida Isk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 24-Mar-2008 12:58 Email | Share | Bookmark
negro cookies/coklat cookies/ fancy cookies

cookies kuning
hijau
coklat
warna pink
beratur dulu
posing sebelum bake
tunggu sejuk
packing hijau
packing pink
packing coklat
packing kuning
ok dah siap packing






Salam untuk semua, ok cookies untuk dijadikan goodies untuk majlis spt harijadi, kenduri cukur jambul or door gift . Cookies nie dibuat untuk majlis cukur jambul baby girl, so kena lee wat baju gaun ya .

Untuk tempahan contact Ida Bakery at 01633357790
harga 50 keping = RM40 dan siap packing satu2 ya
Boleh request nak budak perempuan or lelaki ya

Kalau sesiapa berminat untuk belajar pulak
contact Ida Bakery at 0163357790 - individu kelas dijalankan

[i]
Quote:

cek de sam : betol tu , hitam itu menawan hitam hitam sitampuk manggis tau

fareast : tq nanti singgah umah awak ya

jeff : nie baby negro sebab tu cute ajee

kak ija : untuk baby girl kena lee wat gaun kalau baby boy tu baju lelaki senang ajee , so mcm projek bakign kak ija

watieq: yes 60sen ajee sekeping siap pack tu.. , order 3hari awal ya supaya senang nak bake cookies nie , contact 0163357790

rinnchan : hitam itu menawan kan kan ,sungguh pun hitam ku pandang manis negro baby nie memang comel dia lum dewasa lagi tu dah dewasa tak tahu lee comel lagi or tidak tu..

marida : memang betol pun masa kenduri tu budak2 dpt sikit ajee mak budak yang berebut2 tau

boxhousestudio: satu ajee cukup ke?

umi-kal : ooooo suka warna kuning ya

nana : berapa byk tu nak ,ok nanti leh bincang contact 0163357790

mamafami : mari mari siapa order cookies negro nie

daalia ; ah ha geng seronok main2 gan baby negro ni e baik ajee baby nie tau

zai : alhaiii zai jgn takut baby negro nie baik n very2 cute tau

maklang : buat lee maklang best tau seronok tengok baby cute negro nie

hajar : tu lee hitam hitam sitampuk manggis baby negro nie cute tau dan rasanya walaaaaa alahamdulillah rezeki allah kurniakan

edoras : tak aper lee bro bz tak singgah tu biasa lee , ok bro nak 2 dozen ya nak baby negro or baby matsalleh nie

srsfeqah: aiaaaaa lum rasa dah tahu sedap so tak yah rasa lee ya

rini : nak belajar one2one hantar emails kat merpati66@yahoo.com for modul kelas ya

maya amir : bukan setakat rambut kereteng ajee nak bibir tebal pun boleh tau

Bonda RaqynR: alahaii terharu ada org minat akak dlm diam nie tak rajin cuma seronok dpt wat benda2 comel mcm negro cookies nie

PEMANCING IKAN : tu lee kesian negro nie kan

fiziskandarz : aiiii terus lapar ok ok leh order ya

kamalina : negro nie cute tau dan rasanya mmmm yummy2

hazie : tq

lina : cookies vanila jadi minah salleh

sabrina : ya betol sebab guna coco tu jadi lee negro

ouled kenithra : alamak bro nyanyi lagu tu teringat cerita2 lama nie ..esok jgn rindu -rinduaannnnnnnnnn

hanbags: maaf lee ida punya handbags dah penuh lemari , menang emelda marco sikit ajee dari ida tau

roylazim : tak sempat nak mimpi sebab ayah baby negro nie dah mengacau

fareast : k akak dah baca dah entry sms tu cute betol babah ya

aida : cuba lee cedap tau

madiha : allaah nie lukis tu sempoi ajee main tibai ajee

aima : gaun tu senang ajee main dot2 ajee jarang2 ajee sebab baby lagi kan





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net