WELCOME TO IDA BAKERY

By: Ida Isk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 31-Mar-2008 14:11 Email | Share | Bookmark
Kelas Deco - Sugarpaste,BC, Pipping Gel - 30.3.2008

deco dari sugarpaste wat bungarose, topi, baby dan bunga lily
posing2 hasil sugarpaste
hasil kelas penuh
mcm2 bentuk dan gaya kan...
pandangan dari atas lak...
mcm nak joint next kelas...
Dewi posing dengan hasil deconya semlm
etu dia anak dara dewi , cikgu sihat dan dewi






Hari Ahad pun ada kelas one to one dengan Dewi dar Batu Caves ditemani oleh anak daranya ,yang gelak tu maknya mengentel sugarpaste dia pun nak mengentel jugak so kasi lee sugarpaste warna biru ,punya lee suka mengentel dan menerap sampai bergegar meja tau lagi hebat dari maknya .

Terima kasih kepada Dewi kerana sudi datang belajar dengan akak ya... ,maaf kalau ada kekurangan ya .

Note : So iklan mcm biasa sesiapa yang rasa nak joint kelas deco mcm dewi nie
jangan segan2 contact direct to Ida Bakery at 0163357790
or emails to merpati66@yahoo.com for modul kelas ya.

Kali nie gambar terang benderang sebab guna cik abg punya camera
so layannnnnnnnnnn

[i]


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net