WELCOME TO IDA BAKERY

By: Ida Isk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 5-Apr-2008 02:04 Email | Share | Bookmark
BESDAY CC - ORDER DARI FEQAH



Mula2 nak ucap terima kasih kerana sudi order cc dari akak ya .
Tapi sedih sekali gambar2 yang diambil guna camera hubby terdelete masa update
jadi terpaksa lee cilok gambar nie dari fp feqah aje... sib baik jugak lee feqah ada bawak
camera so dpt lee ambil gambar bersama2 dengan cc nie dan tuan yang membuatnya .

Ok ok tak yah borak panjang2 sebab gambar pun tak byk ya.

Mcm biasa kalau nak order cc mcm feqah nie no problem
25 = RM33 ajee contact Ida Bakery at 0163357790


[i]

Quote:

aida : hisss tak kreatif tu tangan masih keras n kejung tu

manje : bayaran tu leh bank in kat a/c maybank akak ajee contact Ida Bakery at 0163357790 ya

umi-kal : tima kasih auntie ,masih bertatih lagi nie

srsfeqah : allah feqah akak yang patut ucap tima kasih kerana sudi order cc besday nie ya harap2 lepas nie leh order lagi ya

amroose: tag tu memang cun sebab tu sayang nak tukar gambarnya

jeff: biasa lee tu bro kawan kat fp jugak nie

dod: maaf lee dila , akak tak wat delivery semua customer datang ambil sendiri ajee

mamasya : design tu feqah yang kasi ilham tau

norli : tima kasih kerana sudi singgah kat sini ya, insyahallah ada rezeki leh joint kelas deco ya

Ida Nathrah: tu lee tak pandai nak cari semula gambar dah terdelete tu betol2 frust tau, terus tutup pc n tido , cc tak yah ketg , ida datang ajee belajar lepas leh wat business cc kat sana ya



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net