WELCOME TO IDA BAKERY

By: Ida Isk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 14-Apr-2008 11:49 Email | Share | Bookmark
KELAS FANCY COOKIES 11.4.2008 & 12.4.2008

kelas 11hb - dina
kelas 11hb - dina
kelas 11hb - dah pack
kelas 11hb dah masuk kotak
kelas 12hb - Fieza
kelas 12hb - Fieza
kelas 12hb - dah pack satu2
kelas 12hb - bawak balik kg ke? fieza





Kelas Fancy Cookies - 11hb [Jumaat] kol 8pm . kelas nie diminta khas oleh dina kerana masa hujung minggu beliau tak dpt hadir kerana ada baby ,oleh kerana dina duk dekat ajee kat Kg Periuk, dengan dekat ajee gan keramat so ok lee . lagi pun dina nie kira student paling rajin datang kelas ida , dari kelas pipping gel, lepas tu kelas deco dan nie kelas fancy cookies . Tima kasih dina kerana masih sudi berguru gan akak ya .

Kelas Fancy Cookies - 12hb [Sabtu] kol 11am. Kelas nie pulak dihadiri oleh Fieza [salah seorg geng fp jugak nie ]. Fieza datang jauh jugak tu dari Shah Alam walaupun tak berapa sihat tapi sanggup jugak hadir kelas cookies nie , kesian fieza masa tengah deco cookies dia dah sakit tengkok agaknya dok tunduk masa deco cookies tu . Kalau ikut fieza dia nak joint kelas sugarpaste kol 2.30pm lepas tu tapi bila tengok dia dah mcm tu ,elok fieza balk dan berehat kesian betol ,harap2 fieza sihat ya...dah sihat leh joint next kelas ya .

kedua2 kelas nie - pilih wat coklat cookies or negro cookies nie sebab mcm comel n cun
hitam tu kan menawan .Ada pilihan untuk pelajar nak wat negro cookies or matsalleh cookies tau .


Note : So kalau ada sesiapa berminat nak joint next kelas fancy cookies on 19.4.2008 [sabtu]
contact Ida Bakery at 0163357790 [limited seat ya ]

[i]


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net