WELCOME TO IDA BAKERY

By: Ida Isk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 15-Apr-2008 14:39 Email | Share | Bookmark
KELAS DECO SUGAR PASTE/BC/PIPPING GEL 12.4.2008

hasil deco dari sugarpaste
hasil tangan kamalina tau...
set penuh kelas deco 12/4
close up cc
semua hasil kamalina wat
tengok tu punya bergaya ambil gambar cc
sambung lagi tu dekat2 lak...
tu dia haziq bergaya sakan gan cc maknya
gaya dari haziq tu leh jadi model cc ya
ok deco dah masuk bekas
ehemmm bergambar kenangan dengan cikgu tembam..hehe





Salam untuk semua .

Kelas deco kali nie dihadiri oleh Kamalina dari Temerloh , Pahang. Terima kasih kepada kamalina kerana sudi datang dari jauh untuk belajar gan akak ya. . Oleh kerana kamalina ajee seorg yang belajar so kelas abis cepat tau sebab anak muridnya dah cekap dan pandai so senang ajar , yang tak tahan tu gelak ajee sepanjang kelas tu .

Petang tu hubby kamalina datang ambil dengan anaknya haziq amboiiiiii haziq nie punya lee peramah orgnya siap meregek nak mandi kat pool tu puas lee maknya memujuk kata tak ada bawak baju , next time datang leh mandi ya .

note : so mcm biasa iklan sekejap ,kepada sesiapa yang teringin nak belajar
mcm kamalina nie jgn segan2 contact Ida Bakery at 0163357790 or emails
to merpati66@yahoo.com for modul kelas ya

[i]


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net