WELCOME TO IDA BAKERY

By: Ida Isk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 16-Apr-2008 23:09 Email | Share | Bookmark
KELAS DECO SUGAR PASTE/BC/PIPPING GEL 13.4.2008

Hasil dari sugarpaste 13.4
hasil dari sugarpaste 13.4
Hasil kerja tangan Nurul
Hasil kerja tangan Kak Min
dah siap posing dulu..
posing2 sebelum masuk bekas...
tengok betapa tekun tu....
tak pandang cikgu pun ya...hehhee
nie lak susun cc masuk bekas...
kena atur2 ya...jgn comot cc tu...
taraaaaa nurul dah siap nie...
akhirnya kak min pun berjaya susun cc masuk bekas...
Nurul tudung coklat, Kak Min & anak daranya....





Kelas hari Ahad 13.4.2008 pulak dihadiri oleh Nurul & Kak Min .Nurul tinggal kat Salak Tinggi sanggup ambil ERL, turun kat Central Market ambil pulak PUTRA turun kat damai ambil pulak teksi kerumah Ida tu , sanggup turun naik keretapi untuk datang belajar tu . Kak Min pulak dari Bukit Beruntung datang ditemani oleh anak daranya yang cun melecun tu .

Untuk Nurul dan Kak Min terima kasih kerana sudi datang berlajar dengan ida ya... , kelas very2 happening sebab Kak Min dan Nurul sporting tak kering gusi dibuatnya sepanjang kelas , mcm2 perkara berlaku masa kelas tu , ada sampai kepala baby terputus tu ...apa2 pun seronok dpt kenal Nurul & Kak Min.

Note : Kelas deco untuk bulan April, dah penuh ya
so kalau nak belajar leh book utk bulan May ya
contact Ida Bakery at 0163357790 for modul kelas
or emails to merpati66@yahoo.com .

Location : Gurney Height, Jalan Bukit Keramat , KL

[i]
Quote:
jom terbang bersama merpati
jeff : oooo ingatkan bro expecting no 3

maklang : ah ha... bulan 5 pun dah ada book nie ,syukur rezeki allah kurniakan

nabialishad : insyahallah jgn risau tangan keras tu boleh dibentuk mcm sugarpaste tu jugak

wawa : ha kalau mcm tu dah leh deco sugarpaste lee

Auntie Umi-Kal: tu lee auntie seronok dpt ramai kawan tiap kelas tu mcm2 ragam

A r a z z s R a z w i l l : nak makan senang ajee order ajee

ezza: tu lee tak dpt tau emails tu ... loooo kg pandan gan keramat tu kan dekat ajee

hijanahhafiizhsakura : ooooo akak letak perwarna kuning sikit

Niza et Sofia, London : kedai lum buka lagi tunggu 3 tahun lagi kot kat umah akak ajee kat condo gurney height keramat

anis : nak rasa , order ajee

baayah : hisss tak makan rugi tau

sitione: insyahalallah ada rezeki kita jumpa ya

M&R : hisss tak lee ketinggalah jauh pun

kamalina: oooo mcm tu tak aci tau

mama kimi : oh dah hantar emails dpt tak?



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net