WELCOME TO IDA BAKERY

By: Ida Isk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 18-Apr-2008 11:26 Email | Share | Bookmark
BESDAY CC FOR SARA....order dari Johor

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 






Mula2 nak ucapkan Happy Besday Sarah - 1st 18.4.2008 .

Ok cc nie ditempah khas oleh Ina dari Johor Bahru untuk anak buah kesayanganya Sarah yang berada diKL , so bukan lee hantar ke JB ya ,mak sisarah yang datang ambil sendiri dlm hujan lebat tu ,tima kasih mimi ya . [http://mimiraslan.blogspot.com/].

Ina yang pilih warna pink n purple untuk cc nie , ida just deco aje.... , sajee wat nama sarah kat sugarpaste supaya leh simpan sebagai kenangan tu , asyik dok cacak ajee kan so tukar trend lak... .

Harap Ina, Mimi & baby Sarah suka dengan cc pink dan purple nie ya .

Note : promotion kejap mcm biasa lee ya ,kalau rasa nak order cc macam sarah le contact Ida Bakery ya at 0163357790 ,cakap ajee nak bentuk n warna mcm ya ,insyahallah boleh diuruskan asal jgn suruh wat buah durian udah le

[i]
Quote:
Jom terbang bersama merpati

hijanahhafiizhsakura: tak lee tak wat delivery tak larat

daalia : tu lee mcm janji2 kat wat warna pink club66 memang kreatif kan kan

jeff : tq bro tak nak order untuk anak dara bro ke

kak fazi : dah lama tak nampak kak fazi senyum tu

Auntie Umi-Kal : auntie ida keja sebab tu order tak leh terima byk2 hanya ujung minggu ajee ,ujung minggu lak ada kelas tu penat memang lee penat tapi dah hobby lagi pun suka kongsi ilmu dengan sesiapa yang sama2 minat ,insyahallah lagi 2/3 pencen awal kot

sabrina : akak pun memang suka pink sweet kan

aida :haaaaaaaaaaa langkawi y ampun lee aida tak leh sampai lee cc tu guna courier pun mesti hancus tau , leh deliver cuma kek kukus asamanis ajee

hajar : hisssss tak sanggup lee gie JB antar cc ajee

cek de sam : tu lee tak semua budak perempuan suka pink kan



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net