WELCOME TO IDA BAKERY

By: Ida Isk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 23-Apr-2008 14:14 Email | Share | Bookmark
CC TOPI HIJAU.....

cc topi dari sugar paste
ehemmmm ada ke topi warna hijau ya....



salam untuk semua , dah berapa hari tak update fp sebab tak berapa sihat nie demam kejap ok kejap ko , dah kebah sikit tekak lak meragam mcm luka lak ,tapi tak aper lee bila dah mula baking tu ilang lak sakit2 tu , mcm mamafami kata lee baking tu kira terapi lee ya .

Ok kali dapat order dari Ida [HSBC] untuk hantaran bertunang , katanya nak cc warna hijau , dok terfikir jugak nak wat bunga warna hijau tak cantik lak.... , ok tukar wat topi ,harap2 ida suka ya.... , tak banyak pun cuma 10 biji ajee .

Note : mcm biasa lee acara selingan pulak ... kalau rasa teringin nak cc topi mcm nie no problem leh contact Ida bakery at 0163357790 ,bukan setakat topi tau , baby tido pun leh wat tau .

Location : Ida Bakery - Bukit Keramat, Kuala Lumpur

[i]


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net