WELCOME TO IDA BAKERY

By: Ida Isk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 20-May-2008 10:43 Email | Share | Bookmark
FANCY COOKIES KE SEGAMAT , JOHOR....

fancy cookies - apple
fancy cookies - daisy
dah pack satu2
ready to go....
nie dia dah siap....
opppps posing satu2 dulu...
ok dlm box dah...byeeee




Salam untuk semua .

Fancy cookies nie pulak diorder Oleh Zizie dari Johor untuk majlis baca yassin so tak boleh lee bentuk sebarang lak ya... . Terima kasih kepada zizie kerana sudi order fancy cookies nie. Oh ya fancy cookies nie ida pack satu2 lepas tu masuk dlm box baru courierkan , ingatkan nak watkan bentuk apple betol2 tapi takut lak rosak so just terap ajee bentuk buah apple dan bunga daisy .Alhamdulillah cookies selamat dan tak ada rosak .

Note : so mcm biasa lee kalau ada yang berminat nak order fancy cookies nie untuk luar dari KL tu no problem ya tapi bayaran kena hantar dulu tau , bukan aper sekadar mempastikan agar tempahan tu ada betol2 bukan main2, tapi zizie nie bagus tau , kita tak cakap pun dia hantar dulu dulu maklum lee bini polis tu . So aper lagi contact Ida Bakery at 0163357790 ya

[i]
Quote:
jom terbang bersama merpati

misliha/naza : tu lee hajat hati memang nak gie kelas chef anuar tu tapi aper kan daya dah ada student 4 org tunggu tarikh tu pulak terlepas lak peluang keemasan nie .pasal cookies tu ya tungguuuuuuuuu .

zanaz: wahh untung lee kalau ubby cool , hero akak tu ajee yang panas baran tau

cakcicada : senang nak makan kecik2 takut besar2 tercekik lak

laurea: tq

zara : check your emails ya

syana : insyahallah kalau sanggup datng ya

boxhouse studio : ok np geng tungguuuuuu

srsfeqah : wahh tahniah dah wat ciscake ya

ziela :kalau dah tertarik leh order ya

kamalina : tak jauh dekat ajee tu tunggu ciscake dari org termerloh lak nie

intan : alhamdulillah rezeki allah kurniakan

maklang : tak yah singgah ajee kat bukit keramat tu dah ready kat umah tu

kuchai : mai lee singgah condo akak rasa cookies nie

zaiton : tak aper biasa lee kalau tak sihat kan kena byk rehat tu

anna : ah ha wat sendiri ajee sempoi ajee cookies nie



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net