WELCOME TO IDA BAKERY

By: Ida Isk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 23-May-2008 12:48 Email | Share | Bookmark
FANCIES COOKIES FOR NUBHAN /NUBIE FAN CLUB AF6....cayalah!!!!!!

NUBIE AF6 - bentuk heart
NFC - heart sheap
NFC - bentuk apple
NFC - bentuk apple
NFC - bentuk tangan..
NFC - bentuk bulat & kayu tu...
nie lee acuan yang kita wat sendiri tu...
ok dah pack ready for tomorrow...
dlm kotak...
NUBIE AF6
mcm2 warna tu....
cayalahhhhhhh....
Nubhan AF6 cookies....
siappppppp....cayalahhhhhhh









Salam untuk semua .

Cookies ditempah khas oleh org kuat NFC [Nubhan/Nubie FC tau ] untuk esok dibooth NUBHAN FAN CLUB - AF6 . Sebelum nie ida nie pun jarang lee tengok sangat AF6 pun so tak tahu lee si nubhan nie ada FC tau , bila dpt order tu kena lee gie tengok webnya baru lee tahu warna aper lee utk cookis nanti .

So baru lee tahu NUBHAN or NUBIE FC with dia punya trademark tu " cayalah !!!" , nak ku lukis muka dinubhan tu nanti takut lak jadi negro budak tu elok2 putih kan kan ,ada lak kena saman karang dari dia punya org kuat tu , so ida just tulis ajee sinubhan nie punya trademark tu "cayalah!!!" .

Ok kalau ada yang tanya mana ida beli acuan bentuk tangan dan mcm kayu , tak yah cari lee memang tak ada jual sebab ida wat sendiri tau , abis acuan besi tu ida kemik2kan nak dpt bentuk mcm2 akhirnya jadi lee bentuk tu ajee , sib baik jari2 nie tak luka tau , so nubhan harap2 esok suara tu tak putus lak ya .

So kepada peminat2 NUBHAN FC jangan lupa singgah ke booth NFC ya untuk dapatkan cookies khas nie tau , sebab cookies tak ada jual kat mana2 pun didunia nie kecuali kat booth NFC esok ya....SO JOM RAMAI2 KE NFC ESOK N JGN LUPA AFUNDI NUBHAN..... bukan aper tolong org kuat NFC kempenkan untuk Nubhan nie cayalahhhhhhhhhhhh!

NOTE ; so kepada pengunjung2 semua kalau berminat nak tempah cookies mcm nie khas untuk sebarang acara or majlis jgn segan sila sila contact Ida bakery at 0163357790 ya .

location Ida Bakery : Condominium Gurney Height, Jalan Bukit Keramat, KL
atas dari PULAPOR, Mindeff dan UTM Jalan Semarak,

[i]

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dalam berjalan2 kat umah kawan kat fp entah mcm tersangkut kat fp nie , nie http://razaklatif.fotopages.com/?entry=1544661&page=0
anda baca lee sendiri dan pertimbangkan lah ya , cuba tengok mata anak kecik tu
ya allah tersentuh hati ku kerana seolah2 mata tu berkata2 kepada diri ku ini...
mungkin kah naluri seorg ibu

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Quote:
biar merpati jawab ya [KHAS UNTUK COMMENT EINA]

EINA : salam ya dik or kakak, terima kasih lee comment tu ya , sebenarnya cookies tu cuma letak kejap ajee atas paper tu sementara nak masuk tray baru dan nak ambil pic sekejap sebab lupa nak ambil gambar masa dlm tray bakar tu... , so tidak lee akak nie begap sangat nak letak makanan atas paper lepas tu kasi org makan lah, dan tak pernah lee orang mati or masuk sepital makan cookies akak buat nie ya... , oleh kerana eina nie pandai masak or tentang kesihatan nie ya kenapa tak link your blog or fp ya , ya lee mana tahu leh belajar lagi tentang kebersihan dan cara2 memasak yang betol dari eina kan ,ya lee akak nie pun bukan pandai pun bab2 memasak nie , so lepas nie eina kasi link ya , at least semua kawan2 fp nie leh kenal eina yang baik nie leh ajar semua org kan kan , so aper kata kawan2 kat FP nie kan kan...kita semua tunggu eina punya link ya . terima kasih .



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net