WELCOME TO IDA BAKERY

By: Ida Isk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 5-Jun-2008 11:16 Email | Share | Bookmark
TOPI PINK & PURPLE -- Ke Kuantan , Pahang

Topi pink + purple
nie sebelum letak butterfly
mmmm anak dara ambil gambar hancusssss
dlm box letak satu2 takut berlaga2 ...
harap2 topi n butterfly selamat kekUantan ya...
cc topi for hantaran Nurul





Salam untuk semua .

Topi pink + purple nie pulak pilihan Nurul sebagai hantaran , semuga cc topi nie selamat sampai keKuantan ya . Tahniah dan terima kepada Nurul ya. ,jugak kepada teman fariha yang tolong datang ambil kat stesen damai tu .

Gambar cc dah letak butterfly tak banyak lak, sebab suruh anak dara ambil gambar ,ada ke gambar tukang buatnya yang diambilnya banyak bukan gambar cc tu , hissssssssss sabor ajee lee so dpt lee gambar tak banyak pun .

Note : so kepada yang berkenan or berminat nak order cc topi mcm nie jgn segan2 sms Ida Bakery at 0163357790 ya... .

Baru harga minyak naik sehari , gula icing kat kedai bakery dah mula naik tau , mcm lee nak business nie ya

[i]


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net