WELCOME TO IDA BAKERY

By: Ida Isk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 6-Jun-2008 18:04 Email | Share | Bookmark
TOPI GOLD ....hantaran diKuala Lumpur

topi gold sebelum make up...
ok dah makeup letak dlm bakul & butterfly
posing2 dulu....
close-up tengok betapa besarnya cc tu..
view dari atas...
dah dlm bakul...
posing dlm kotak
sajee nak tayang butterfly tu
cc gold with gold butterfly
dah dlm kotak...






Salam untuk semua

Order kali nie lain dari yang lain tau ,yang ordernya memang org besar2 , so permintaan memang besar....nak cc besar tak mau saiz kecik,sib baik lee dlm lemari ajaib ku itu ada mcm2 casing tau , lepas tu nak wana gold tau.... , puas lee ku menanya rakan2 kat fp nie tau ,lepas tu nak deco gold mesti cun melecun , mcm2 ragam lee tapi tak kesah lee kerana kawan lama masa high school dulu lagi pun dia tak kesah pasal price tau ,yang penting mesti ada wana gold... .

So akhirnya nie lee hasil deco ku itu, wana gold tak dpt pun walaupun dah puas ku campur wana oren, kuning, merah dan akhir coklat.... , sib baik jumpa butterfly gold n bakul tu balut ajee gan reben gold siappppppp.... .

Alhamdulillah lee kawan tu suka sangat dengan hasil deco kali nie dan ternyata lee betol2 berbeza dari deco yang lain tau..ya lee bayangkan lee saiz cc tu saiz XL tau.... .

Ok kalau ada yang nak cc hantaran yang besor mcm nie jugak no hal geng ,just contact Ida Bakery at 0163357790 tapi kena ingat kalau nak besar2 mcm so harga pun kena besar2 ya... .

[i]


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net