WELCOME TO IDA BAKERY

By: Ida Isk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 20-Jun-2008 12:18 Email | Share | Bookmark
CC buttercream with mixed deco...

cc deco rumput rama dan bunga daisy
mmmm bunga kuning kot...
nie lak bc coklat tau...
bunga pink...
sunflower, corn dan carrot
ok set penuh...
cc dlm kotak posing...
mcm2 bentuk ada
triffle..
triffle dan cc ordr dr Liza...








Salam untuk semua

Order kali nie pulak dari jiran blok sebelah ajee , yang sedapnya tak kenal pun tapi dok condo sebelah ajee , itu lee org kata keciknya dunia kan , apatah lagi kat alam maya nie lagi lee tak sangka2 kan .

Liza order cc deco buttercream dan trifle , yang best tu liza kata suka hati akak lee nak deco mcm2 ya... walaaaa nie yang best nie so apa lagi ku tibai ajee lee . Ingatkan nak hantar esok tup2 tengah wat mlm2 petiais lak rosak terpaksa call liza mintak datang ambil kol 12 mlm tau sib baik lee umah sebelah ajee , so terima kasih ya liza kerana sudi order dari akak....

Note : so kepada sesiapa yang order mcm liza nie jgn segan2 contact Ida Bakery at 016 3357790 ya....

[i]


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net