WELCOME TO IDA BAKERY

By: Ida Isk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 2-Jul-2008 13:13 Email | Share | Bookmark
PIZZA ROTI.....recycle menu

roti, letak sos, letak sosej
atas letak cis
akhir sekali sos cili...dah leh bakar
taraaaaaa dah siap roti pizza
cuba lee sedap tau paling sempoiiiii




Salam untuk semua .

Jom hari nie kita wat menu recyle ya... , Kali nie kita wat pizza roti lak ya.. , asalnya ada lebihan sos sphagetti hari minggu tu , tinggal sikit ajee nak buang sayang lak nak makan sikit sangat so rasa elok watkan sos untuk pizza roti, kebetolan tengok roti pun dah nak dekat expired tu... , jadi kita tibai ajee ya lee jgn membazirkan kan lagi2 keadaan sekarang nie .

Ok nie dia bahan-bahanya
roti - tak kira brand aper pun ya
sos sphagetti - or apa2 lee sos lee yang ada kat umah tu
sosej - potong panjang2 or ikut suka lee
cheddar cis or apa2 jenis lee yang ada dlm petiais tu - sagat
cili cos
caranya
sapu sos atas roti, letak sosej , letak cis akhir letak cili sos dan baka
dlm oven guna api bawah suhu 200 dlm masa 10/15 minit ikut suka ya
asal jgn rentung roti tu udah lee .

kalau suka leh letak lee aper2 sayur atas roti tu, tapi anak2 ku suka sempoi mcm nie ajee lagi senang kan kan

makan panas2 walaaaaaaaa tak cukup tau... , kena beli roti baru wat lagi , ok lee dari order pizza hut tu kan mahal kan kan

note : kepada sesiapa yang teringin tu tak yah contact Ida Bakery ya , kena wat sendiri ya..tu dah ada resepinya ya... , mesti jadi punya budak2 pun leh buat tau.... ,hero2 pun ku pun dah pandai buat pizza roti nie... ,tak kesah lee aper yang dia org letak janji jadi pizza


[i]


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net