WELCOME TO IDA BAKERY

By: Ida Isk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 4-Jul-2008 10:42 Email | Share | Bookmark
order dari Damansara lagi...

deco buttercream coklat
deco rumput,bunga daisy n rama2 tecik jee...
deco rosset merah
happy besday Mr Choon n company logo tu....
sunflower ku.....dan rosset kuning lak
ok set penuh deco mixed..
besday for mr choon....
Order dari Fara - Kencana Pertroleum..







Salam untuk semua

Kali nie dapat order dari Fara keja kat Damansara untuk besday boss dia nama Mr Choon , suruh lukis logo company tu ,dah lukis nampak mcm ikan lak so harap2 bossnya tak pengsan tengok logo company jadi mcm ikan lak ya .

Note :kalau ada yang berminat nak order mcm nie contact Ida Bakery at 0163357790 or emails to merpati66@gmail.com , no delivery ya...

[i]


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net