WELCOME TO IDA BAKERY

By: Ida Isk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 6-Jul-2008 05:44 Email | Share | Bookmark
VARIETY CLASS - 5 & 6hb July,2008

brownies...
aneka puff...ada mcm kerak lak tu..
aneka fancy cookies
aneka design fancy cookies
brwonies,puff, triffle ..ciscake dlm petiais...
decu dari sugarpaste...
deco dari sugarpaste
hasil kelas hari kedua
hasil kelas hari kedua
ok siap dlm bekas...
ready to go home...






Salam untuk semua
Alhamdulillah syukur kelas variety selama 2hari berturut berjalan dengan lancar tanpa sebarang masalah . Kelas variety dihadiri oleh dua org adik beradik yang cukup2 peramah ,periang dan panjang akal tau [tapi tak leh cerita biar lee rahsia cigku ajee ]. Terima kasih kepada Rozi dan Niza dari Bukit Antarabangsa kerana sanggup naik Bukit Keramat, untuk datang belajar selama 2 hari berturut2 ya..

Ok kelas variety nie ada byk modul,untuk hari pertama belajar buat brownies, puff, triffle, ciscake & fancy cookies dan hari kedua pulak kelas cupcakes. Kelas variety nie mengambil masa sekurang2nya 10 jam ,oleh kerana berdua so Rozi & Niza mintak dua hari , no hal sebab mereka dok dekat ajee turun Bukit Antarabangsa naik Bukit Keramat ajee . Gambar ciscake lupa nak ambil sebab dok dlm petiais, fancy cookies dah pack pun tak ambil gambar, cikgu pun dah fening leee .

Untuk pengetahuan semua, dlm kelas nie semua bahan2 mentah disediakan , pelajar tak perlu datang bawa apa2 tau, just lenggang kangkong ajee....tapi masa dlm kelas kena wat sendiri ya .

Note : kalau ada yang berminat untuk kelas mcm nie leh contact Ida Bakery at 0163357790 or emials to merpati66@gmail.com for more details ya.... , tapi kena ingat kelas nie banyak kerja kena buat so bersiap sedia minda, dan tenaga ya , tapi insyahallah lepas nie pasti dah boleh semuanya sendiri

[i]


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net