WELCOME TO IDA BAKERY

By: Ida Isk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 13-Jul-2008 14:36 Email | Share | Bookmark
KELAS DECO SUGARPASTE/BC/PIPPING GEL & FANCY COOKIES- 13/7/2008

hasil dari sugar paste
kelas sugarpaste
hasil sugar paste
hasil penuh kelas sp - 13/7
hasil penuh kelas 13/7
hasil penuh kelas 13/7
hasil 3 org..
ha tengok nie siapa ambil gambar siapa nie....
tu dia Azura, Zaidah & Gee
kelas fancy cookies....
sudah jadi negro semuanya..
tengah pack cookies...
nak eksen tak jadi lak..gelap...
ok nie dia model fancy cookies terkini ..








Salam untuk semua

Hari nie kelas bermula dari pagi sambung dengan kelas fancy cookies pulak tapi org yang lain . Kelas sugar paste dihadiri oleh Azura, Zaidah & Gee semua dok dekat2 ajee.... . Petang pulak kelas fancy cookies dihadiri oleh Norizan , dulu dia dah belajar wat cc so kali nie datang belajar lak wat fancy cookies ,rajin datang belajar ya

Terima kasih kepada semua yg hadir dan maaf jika ada kekurangan , lagi2 gambar tak terang mcm biasa lee anak dara ku punya keja lagi , dok main2 camera mlm tadi . So layan ajee lee gambar gelap nie ya..lagi2 fancy cookies tu memang sesuai gan namanya negro cookies . Model yang bergaya dengan fancy cookies tu makcik nubhan [ zaiaziz.fotopages.com] datng ambil cookies for Nubhan Fc - 1st gathering this saturday tau , tapi kita tak dpt gie sedeh sebab dah janji nak gie Gatering Rnet , so tak dpt lee kita mkn durian gan zai lagi ya .

Ok lee dah letih sangat nie , mata ku dah kuyu esok sambung lee ya....


[i]


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net