WELCOME TO IDA BAKERY

By: Ida Isk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 17-Jul-2008 16:05 Email | Share | Bookmark
MIXED DECO CC & MUFFIN SUNFLOWER again....

deco coklat bc
rossete kecik...
booties...
rama2 atas rumput....
red rossete...
merahnya makngah..hehhe
ok posing2
posing lagi....
muffin sunflower....
cc & muffin...









Salam untuk semua

Nie pulak order dari Mawar [PJ] katanya nak cc deco mixed and muffin sunflower just untuk makan2 ajee ok lee ya..harap mawar n anak2 gembira ya... , terima kasih kerana sudi order dari Ida Bakery dan sanggup datang ambil sendiri cc n muffin nie ,walaupun sibuk ada anak kecil comelnya baby mawar nie tau... tengok tangannya fuyooo ada musle mcm malek noor tu geram ajee , sib baik anak org kalau anak sendiri gerenti dah ku gigit pipinya yang gebu itu... , anak dara mawar dua org pun comel tau .

Note : ok lee tak nak cerita byk2 so layannnn gambar aje lee ya...teringin or tergoda or terasa nak makan , order ajee dari Ida Bakery at 0163357790 ya..

[i]


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net