WELCOME TO IDA BAKERY

By: Ida Isk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 22-Jul-2008 11:29 Email | Share | Bookmark
Cc - Sesame street lak....

 
 
 
 
 
 
 
 
 








Salam untuk semua

Tahu mesti ada yang pengsan tengok gambar2 cartoon sesame street nie kan tapi tak kesah lee sebab nie lee pertama kali dlm hidup ku melukis cartoon sesame street tau :-, order ini diterima last minit nak ku tolak tak sampai hati lak , 0) puas ku fikir mcm lee rupa cartoon nie till tengok ternet tau , tengok semua cartoon dilukis dengan bc so kita rasa elok jugak kita lukis guna pipping gel lak ya .
Dah siap kita deco cc nie anak2 ku gelak besar tau tahu lee tak cantik tapi tak kesah lee janji ada rupa sesame street kan kan ,kalau tak ada yang pengsan tu kira ok lee , hampir ku angkat bendera gara2 nak melukis dengan pipping gel nie tapi biasa lee siburung merpati mana leeh mengalah kan kan ,biar org yan tengok tu yang pengsan jgn org yang melukisnya pengsan kan kan...

note : so kepada sesiapa yg kat luar tu rasa cartoon yang kita lukis nie ada rupa sesame street tu ok lee leh order lee ya.... , kalau tak ada rupa pun leh order jugak ku lukis lee cartoon spongebob ajee ,ok ok jgn lupa contact Ida Bakery at 0163357790 ya




[i]


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net