WELCOME TO IDA BAKERY

By: Ida Isk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 24-Jul-2008 13:31 Email | Share | Bookmark
DARE TO ORDER THIS COOKIES....Bikini cookies for someone special

so nak design mcm ?
saiz berapa?
pilih2 jgn tak pilih
ada yang berkenan ke?
jgn tanya saiz berapa ya...
agak2 lee cup A or B tu...
ok lelong2 siapa punya nie...
berani order ???
dah siap masuk bakul
ehemmmm bikini wana oren
nie lak wana pink...
dari atas bakul....
ehemmm nie menyorok lak...
hiss malu ke? hehehe







Salam untuk semua ya

Hari yang ceria sekali , cuaca pun cantik tak teringin bersantai ditepian pantai dengan berpakaian mcm nie , oppppppps ya ampun ya ,. Ok cookies nie khas untuk seseorg tau....tak leh kasi tahu lee siapa ,biar lee rahsia kerana yang order mintak cakap mcm tu . Kalau ada yang bertanya acuan tu beli kat mana, ya ampun acuan nie tak ada jual , kita tibai ajee sendiri tau.. .

Jangan lak ada yang bertanya tu semua saiz berapa? cup berapa ya . Masa mula2 dpt order tu kita pun termenung jugak tau, mana lee nak ku cari cutter cookies nie tapi alhamdulillah timbul jugak ilham dalam keadaan kelam kelibut tu , tak susah kita tibai ajee

Note: So kalau ada sesiapa yang berani nak order cookies nie khas untuk seseorg tu jgn segan2 ya
contact Ida Bakery at 0163357790 or emails to merpati66@gmail.com , nama anda akan

[i]


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net