WELCOME TO IDA BAKERY

By: Ida Isk

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 27-Jul-2008 08:53 Email | Share | Bookmark
Kelas Fancy Cookies, Ciscake & Cupcake - 26hb Julai 2008

cc dari sugar paste
hasil kelas 26hb Julai
hasil penuh
walnut marble ciscake
fancy cookies
aneka bentuk
dah pack...
dlm kotak...
nie dia nazliza yang bersemangat sepanjang masa....
muffin oren coklat 20 minit
hasil kelas 26hb semua dibawa pulang utk anak2






salam untuk semua

Kelas ciscake, fc & cc nie dihadiri oleh Nazliza yang begitu berminat untuk belajar buat semua nie diharap lepas nie dah boleh beroperasi dengan segera ya .

Sebagai bonus, ajar nazliza buat muffin 20minit, tapi tak sampai pun 20 minit buat aduan tu tau bukan susah pun wat muffin nie tibaiiiiiii aje kan kan amat mudah so boleh buat selalu untuk anak2 ya.. .

Note : so sesiapa yang berminat nak belajar wat ciscake, fancy cookies dan cc mcm nie contact Ida Bakery at 0163357790 kerana bonus modul wat muffin 20 minit diajar percuma tau ,so aper lagi jangan tunggu lama nanti lama kelas dah penuh ,so layannnnnnnn

[i]


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net